קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

סקווש פטיפן ממולא יתר על המידה

סקווש פטיפן ממולא יתר על המידה
דלעת פטיפן ממולאת יתר היא תוספת שמגישה 4. תמורת $1.45 למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני זה מכיל 241 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -18 גרם שומן למנה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם יש לכם מלח כשר, דלעת פטיפן, שעועית לימה וחופן מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 35 מעריצים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 83% , וזה יוצא מן הכלל. נסו דלעת פטיפן במילוי יתר , דלעת פטיפן עם ביצים וסלט דלעת עגבניות-פטיפן (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-400 מעלות F. הכניסו תבנית של חצי דף לתנור לחימום למשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד מתוקים של עגל1 1/2 פאונד מתוקים של עגל
1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
3
חותכים את הקצוות העציים וחוצים את הדלעת לרוחב. שולפים את זרעי הסקווש ומשאירים מעטפת בגודל 1/2 אינץ'. שומרים את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4
מברישים את הצדדים החתוכים של הדלעת ב-1 כף משמן הזית, ומתבלים ב-1/2 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל. מסדרים את הדלעת עם הצד החתוך כלפי מטה על המחבת שחוממת מראש וצולים עד שהדלעת רכה וצד הבשר שחום, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל בישול שעועית גרבנזונוזל בישול שעועית גרבנזו
3/4 כוס תערובת סלאו קולי מגוררת בשלושה צבעים3/4 כוס תערובת סלאו קולי מגוררת בשלושה צבעים
סכין קילוףסכין קילוף
מלוח, אופציונלימלוח, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
5
מעבירים את הדלעת לצלחת הגשה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
6
בינתיים קוצצים דק את בשר הדלעת השמורה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
7
מחממים מחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ' על אש בינונית ומוסיפים את כף שמן הזית הנותרת. כשהשמן מנצנץ מוסיפים את הדלעת הקצוצה, שאלוט, שום, 1/2 כפית מלח שנותרה ו-1/4 כפית פלפל. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים ומשחימים, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל בישול שעועית גרבנזונוזל בישול שעועית גרבנזו
(להשאיר אם קטן)(להשאיר אם קטן)
נוזל בישול שעועית גרבנזונוזל בישול שעועית גרבנזו
3/4 כוס תערובת סלאו קולי מגוררת בשלושה צבעים3/4 כוס תערובת סלאו קולי מגוררת בשלושה צבעים
סכין קילוףסכין קילוף
מלוח, אופציונלימלוח, אופציונלי
שמנת חמוצה או שמנת חמוצה מקסיקניתשמנת חמוצה או שמנת חמוצה מקסיקנית
ציוד שתשתמש בו
1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
8
מוסיפים את התירס, הלימות, הפקאנים והתימין. מבשלים עד לחימום, כדקה. מחלקים את המלית באופן שווה בין הדלעת המבושלת ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
סכין קילוףסכין קילוף
אגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשהאגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשה
2 עד 3 כוסות סוכר מנופה של קונדיטורים2 עד 3 כוסות סוכר מנופה של קונדיטורים