דלעת פטיפן ממולאת יתר היא תוספת שמגישה 4. תמורת $1.45 למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני זה מכיל 241 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -18 גרם שומן למנה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם יש לכם מלח כשר, דלעת פטיפן, שעועית לימה וחופן מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 35 מעריצים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 83% , וזה יוצא מן הכלל. נסו דלעת פטיפן במילוי יתר , דלעת פטיפן עם ביצים וסלט דלעת עגבניות-פטיפן (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-400 מעלות F. הכניסו תבנית של חצי דף לתנור לחימום למשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד מתוקים של עגל
1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
3
חותכים את הקצוות העציים וחוצים את הדלעת לרוחב. שולפים את זרעי הסקווש ומשאירים מעטפת בגודל 1/2 אינץ'. שומרים את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4
מברישים את הצדדים החתוכים של הדלעת ב-1 כף משמן הזית, ומתבלים ב-1/2 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל. מסדרים את הדלעת עם הצד החתוך כלפי מטה על המחבת שחוממת מראש וצולים עד שהדלעת רכה וצד הבשר שחום, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל בישול שעועית גרבנזו
3/4 כוס תערובת סלאו קולי מגוררת בשלושה צבעים
סכין קילוף
מלוח, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
5
מעבירים את הדלעת לצלחת הגשה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
6
בינתיים קוצצים דק את בשר הדלעת השמורה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
7
מחממים מחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ' על אש בינונית ומוסיפים את כף שמן הזית הנותרת. כשהשמן מנצנץ מוסיפים את הדלעת הקצוצה, שאלוט, שום, 1/2 כפית מלח שנותרה ו-1/4 כפית פלפל. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים ומשחימים, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל בישול שעועית גרבנזו
(להשאיר אם קטן)
נוזל בישול שעועית גרבנזו
3/4 כוס תערובת סלאו קולי מגוררת בשלושה צבעים
סכין קילוף
מלוח, אופציונלי
שמנת חמוצה או שמנת חמוצה מקסיקנית
ציוד שתשתמש בו
1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
8
מוסיפים את התירס, הלימות, הפקאנים והתימין. מבשלים עד לחימום, כדקה. מחלקים את המלית באופן שווה בין הדלעת המבושלת ומגישים מיד.