סקווש קיץ צלוי עם צנון
סקווש קיץ צלוי עם צנון דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 152 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. . אם יש לך בצל, שמן זית כתית מעולה, פלפל טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. נסו קישוא קיץ צלוי ובצל, Pean קיץ ו Pitas צנון, ו הליבוט צלוי עם עשבי קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
לטאטא את שמן הזית, חומץ, שמיר, מלח ופלפל יחד בקערת ערבוב עד מעורב באופן שווה.
מוסיף את הבצל, קישואים, סקווש צהוב, וצנוניות; לזרוק עד מצופה שווה. כפית לתוך צלחת אפייה 8x8 אינץ', ולכסות בנייר אלומיניום.
מטגנים בתנור שחומם מראש 10 דקות, ולאחר מכן להסיר את הסכל, ולהמשיך לצלות עד הירקות רכים משחימים יפה על גבי, כ 10 דקות יותר.