אם $1.36 למנה נופל בתקציב שלך, Scooped: ג'ינג'ר ו Trappist אייל גלידה יכול להיות סופר צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 416 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-145 היו אומרים שזה פגע במקום. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, סוכר חום, nub של זנגביל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Scooped: גבינת שמנת גלידת מערבולת גויאבה, Scooped: אפרסמון וגלידת דבש, ו Scooped: גלידת פקאן חמאה באמת (מתכונים דומים).
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3
חום מעל חום בינוני-נמוך עד ממש מתחת רותח, ערבוב לעתים קרובות, על 15 דקות.
4
בקערה, לטאטא יחד את החלמונים וסוכר חום עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הוסף מצקת אחת של תערובת קרם לחלמונים תוך לטאטא כל הזמן. חזור פעם או פעמיים עד החלמונים מחוממים, ואז להחזיר הכל לסיר. Readjust מקור החום כך נוזל נשאר בדיוק מתחת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
מצקת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד מעובה (פודינג צריך מעיל בחזרה של כף), 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
7
מוסיף את השוקולד, גרידת לימון, ואת האחרון 1/3 כוס שיכר. כדי לבדוק doneness, מקל בכפית, ולאחר מכן להפעיל את האצבע לאורך הגב. אם הפודינג מכסה את הכף בשכבה עבה ומשאיר קו ברור, הפודינג מוכן.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
אייל
8
מסננים את הפודינג לקערה חסינת חום ומערבבים בוניל. צ ' יל במקרר בין לילה. Churn למחרת על פי הוראות יצרנית הגלידה. במהלך הרגע האחרון של חביצה, להוסיף את הג ' ינג ' ר מסוכר.