קושימומחה
מוכן ב11 שעות
מנות3
ציון בריאות15
מגזין

סקראפל (מאש)

סקראפל (מאש)
סקראפל (פטריות) היא מנה עיקרית ללא גלוטן . מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -32 גרם חלבון , 30 גרם שומן , וסך הכל 887 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-3 סועדים . מתכון זה אהוב על ידי 34 חובבי אוכל וטבחים. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -11 שעות . אם יש לכם מים, תבלינים טחונים, קמח תירס וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. עם ציון ספוג של 0% , מנה זו ניתנת לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה:.

הוראות

1
הביאו את שוקי החזיר והמים לרתיחה בסיר גדול על אש גבוהה. הנמיכו את האש לבינונית-נמוכה, כסו את הסיר ובשלו על אש קטנה עד שהחזיר רך מאוד, כשעתיים. לאחר הבישול, הוציאו את שוקי החזיר לצלחת כדי להתקרר לטמפרטורת החדר, לאחר מכן קרעו את הבשר, זרקו את השומן, העור והעצמות. סננו את נוזלי הבישול ושמרו 2 וחצי ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
החזירו לרתיחה את 2 1/2 ליטר הציר בסיר גדול על אש גבוהה, וערבבו פנימה את בסיס מרק העוף עד להמסה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מניחים את קמח התירס בקערה ומערבבים פנימה את הטימין, המרווה, הפלפל האנגלי, אגוז המוסקט, הציפורן, הפלפל השחור, הפלפל הלבן, פלפל קאיין, המלח והפלפל. טורפים באיטיות את קמח התירס לתוך הציר הרותח ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים על אש קטנה 15 דקות תוך ערבוב תכוף.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בזמן שקמח התירס מתבשל, המיסו את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. ערבבו פנימה את הבצל ובשלו עד שהבצל מתרכך והופך שקוף, כ-5 דקות. לאחר 15 דקות של בישול קמח התירס, ערבבו פנימה את הבצל, נתחי חזיר מגוררים וגבינת צ'דר. בשלו וערבבו 15 דקות נוספות; התערובת תהיה סמיכה מספיק כדי שתוכלו לעמוד בתוכה בעזרת כף. תבלו לפי הטעם, הסקרפל חייב להיות מתובל היטב אחרת הטעם יהיה תפל מאוד לאחר הטיגון. שמנו את התחתית והדפנות של שלוש תבניות כיכר לחם בגודל 23x12 ס"מ ויוצקו לתוכן את הסקרפל. כסו את התבניות בניילון נצמד והכניסו למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
רבע פאונד תפוחי אדמה טרייםרבע פאונד תפוחי אדמה טריים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
להגשת הסקרפל, הוציאו את הלחם מתבניות הכיכר וחתכו לפרוסות בעובי של 1.25 עד 1.5 ס"מ. טגנו בחמאה מומסת במחבת על אש בינונית-גבוהה עד להזהבה ופריכות משני הצדדים, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רבע פאונד תפוחי אדמה טרייםרבע פאונד תפוחי אדמה טריים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות