סקראפל (מאש)
סקראפל (פטריות) היא מנה עיקרית ללא גלוטן . מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -32 גרם חלבון , 30 גרם שומן , וסך הכל 887 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-3 סועדים . מתכון זה אהוב על ידי 34 חובבי אוכל וטבחים. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -11 שעות . אם יש לכם מים, תבלינים טחונים, קמח תירס וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. עם ציון ספוג של 0% , מנה זו ניתנת לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה:.
הוראות
הביאו את שוקי החזיר והמים לרתיחה בסיר גדול על אש גבוהה. הנמיכו את האש לבינונית-נמוכה, כסו את הסיר ובשלו על אש קטנה עד שהחזיר רך מאוד, כשעתיים. לאחר הבישול, הוציאו את שוקי החזיר לצלחת כדי להתקרר לטמפרטורת החדר, לאחר מכן קרעו את הבשר, זרקו את השומן, העור והעצמות. סננו את נוזלי הבישול ושמרו 2 וחצי ליטר.
החזירו לרתיחה את 2 1/2 ליטר הציר בסיר גדול על אש גבוהה, וערבבו פנימה את בסיס מרק העוף עד להמסה מלאה.
מניחים את קמח התירס בקערה ומערבבים פנימה את הטימין, המרווה, הפלפל האנגלי, אגוז המוסקט, הציפורן, הפלפל השחור, הפלפל הלבן, פלפל קאיין, המלח והפלפל. טורפים באיטיות את קמח התירס לתוך הציר הרותח ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים על אש קטנה 15 דקות תוך ערבוב תכוף.
בזמן שקמח התירס מתבשל, המיסו את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. ערבבו פנימה את הבצל ובשלו עד שהבצל מתרכך והופך שקוף, כ-5 דקות. לאחר 15 דקות של בישול קמח התירס, ערבבו פנימה את הבצל, נתחי חזיר מגוררים וגבינת צ'דר. בשלו וערבבו 15 דקות נוספות; התערובת תהיה סמיכה מספיק כדי שתוכלו לעמוד בתוכה בעזרת כף. תבלו לפי הטעם, הסקרפל חייב להיות מתובל היטב אחרת הטעם יהיה תפל מאוד לאחר הטיגון. שמנו את התחתית והדפנות של שלוש תבניות כיכר לחם בגודל 23x12 ס"מ ויוצקו לתוכן את הסקרפל. כסו את התבניות בניילון נצמד והכניסו למקרר למשך הלילה.
להגשת הסקרפל, הוציאו את הלחם מתבניות הכיכר וחתכו לפרוסות בעובי של 1.25 עד 1.5 ס"מ. טגנו בחמאה מומסת במחבת על אש בינונית-גבוהה עד להזהבה ופריכות משני הצדדים, כ-10 דקות.