קושירגיל
מוכן ב2 דק.
מנות2
ציון בריאות20
דיאטותללא לקטוז
מגזין

סרדינים בסגנון ונציאני

סרדינים בסגנון ונציאני
סרדינים בסגנון ונציאני (באיטלקית: Sarde En Saor) הם סרדינים בסגנון ונציאני. חלב חינם ומספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 880 קלוריות. מתכון זה מ Glutton לחיים יש 6 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 דקות. אם יש לך סיפורי דגים, טריזי לימון, חפרתי ומוכן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סרדינים ממולאים / Sarde A Beccafico, סרדינים ונציאניים, ו ארוחת ערב: ספגטי ונציאני עם סרדינים.

הוראות

1
SARDE EN SAOR (סרדינים בסגנון ונציאני)מגיש 2MARINADE2 כפות זית oil1 כוס חתוכה דק onions2 / 3 כוס חומץ בלסמי vinegar2 כפות נדיבות סוכר2 כפות צימוקים זהובים, chopped1 מפרץ leaflarge קמצוץ זעפרן כוס צנוברים, toastedSARDINES6 סרדינים טריים שלמים, ניקה, הרוס וקנה קמח אורז מוקצף למטרה טובה (השתמשתי בשמן זית), עבור פרינגלמון wedges
מרכיבים שתצטרך
סרדינים טרייםסרדינים טריים
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
קמח אורזקמח אורז
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
סרדיניםסרדינים
זעפרןזעפרן
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
2
מחממים את השמן במחבת מטוגנת ומבשלים את הבצלים עד שהם זהב רך וחיוור.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהחום ולהעביר לקערה רדודה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מערבבים חומץ, סוכר, צימוקים ועלה דפנה בסיר קטן ומתפוררים בזעפרן.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
זעפרןזעפרן
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
חום מעל להבה נמוכה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, הפחתת מעט.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
יוצקים על בצל. מערבבים בצנוברים.שטוף את הסרדינים שלך ותתייבש. מלח אותם ומעלים קלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
סרדיניםסרדינים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מחממים כמות נדיבה של שמן במחבת גדולה, וכאשר שמן חם אבל לא מעשן, סרדינים מטגנים עד חום זהוב, כ 2 דקות לכל צד. Dont מחבת קהל; ומטגנים בקבוצות במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים את הסרדינים המטוגנים במרינדה וכף אותו מעל כך שהם מכוסים היטב.את הסרדינים אפשר לאכול עכשיו, בלחיצת לימון, לצד סלט שומר פשוט ופולנטה לבנה בגריל. או שהם יכולים להמשיך להשרות במקרר במשך יום או יומיים ולהיות מוגש קר כחלק antipasto גדול יותר.מתויג המנה העיקרית, איטלקי, דגים, סרדינים, שמן דגים, sarde en saor, דגים במרינדה, מתוק & חמוץ, דגים משומרים, סרדינים משומרים, סרדינים טריים
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
סרדינים טרייםסרדינים טריים
לבן פולנטהלבן פולנטה
שימורי דגיםשימורי דגים
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
TweetBACK TO LISTNEXT ENTRYPREVIOUS ENTRY

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.