עוגות אורז זעפרן
עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו אורז זעפרן או אורז קיסרי, איך לעשות אורז זעפרן, המרכיב הסודי (זעפרן): זעפרן אורז תפוז פילאף עם אורזו וצנוברים, ו עוגות זעפרן עם לימון-תאנה Compote (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והפל ומבשלים עד למכרז, כ 5 דקות.
מוסיפים את האורז ומערבבים לחלוטין מעיל את כל האורז עם השמן. מערבבים את ציר העוף, זעפרן, מלח, לפי הטעם ואת האפונה. מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים עד שהנוזל נספג והאורז רך, כ -20 דקות.
הסר מהחום וקריר עד מעט חם, כ -30 דקות.
באמצעות כף גלידה קטנה או כף, לגרוף את כדורי גודל כף אורז וליצור עוגות, על 1 1/2 אינץ ' קוטר.
שים את העוגות בתבנית אפייה ושכבה בין גיליונות נייר שעווה.
בקערה קטנה, היכו יחד 2 ביצים עם 1/4 כוס מים.
שים את פירורי הלחם בצלחת רדודה. לדלות כל אחת מעוגות האורז לתערובת הביצה ולאחר מכן לתוך פירורי הלחם, לוודא שהם מצופים לחלוטין.
מעבירים את העוגות בפירורי לחם לתבנית אפייה שיש לה שכבת פירורי לחם בתחתית.
מניחים את העוגות בין גיליונות נייר שעווה ומפזרים את השכבות בפירורי לחם.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מטגנים את העוגות בקבוצות, 3 עד 4 דקות לכל צד או עד חום זהוב.
מניחים על תבנית אפייה מרופדת במגבות נייר כדי לנקז. כתם את צמרות העוגות עם מגבת נייר כדי להסיר עודפי שמן.
מעבירים למגש ומקשטים עם מנה של שמנת חמוצה וקצת טפנד.