עוגות סלמון
עוגות סלמון דורשות כ -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 2.38$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -29 גרם חלבון , 38 גרם שומן ובסך הכל 524 קלוריות . גשו לסופר וקנו פרמזן, ביצה, גרידת לימון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 281 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 92% . הציון הזה אדיר. נסו כיצד להכין קציצות סלמון בריאות / עוגות סלמון (פליאו, ללא גלוטן, שלמות 30) , קציצות סלמון דרום-מערביות סלמון או עוגות סלמון , וקציצות סלמון דרום-מערביות סלמון או עוגות סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים כף אחת משומן הבייקון השמור במחבת מוקפצת על אש נמוכה.
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות. מצננים מעט את הבצלים.
מערבבים בקערה את הבייקון, הבצל, הביצה, המיונז, החרדל, הסוכר וגרידת הלימון.
מוסיפים את הסלמון ותפוח האדמה, מערבבים בעדינות לאחר כל הוספה. יוצרים מהתערובת 12 קציצות קטנות. בצלחת רדודה מערבבים את פירורי הלחם, הפרמזן והפלפל לפי הטעם. מצפים את הקציצות בציפוי פירורי הלחם.
מחממים 1/4 כוס מהשמן במחבת גדולה על אש בינונית ומבשלים את עוגות הסלמון בקבוצות עד להזהבה, כ-3 עד 4 דקות לכל צד.
מוסיפים עוד שמן, לפי הצורך. מסדרים על צלחת הגשה ומגישים.