עוגות תות קלות
עוגות תות קלות יכולות להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 407 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-153 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לך שמן צמחי, תערובת פודינג וניל מיידית, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 42 דקות. הוא הובא אליכם על ידי ההתמכרות שלי לאפייה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%- שזה לא ניתן לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קל תות וקאפקייקס קרם, קאפקייקס וניל עם מילוי תות שדה וקרם חמאה תות, ו עוגיות מערבולת תות טרי עם חמאה תות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות f. קו מאפין פח עם מצעים נייר או תרסיס עם תרסיס בישול שאינו מקל.
בקערה של מערבל לעמוד, מצויד מצורף ההנעה, או עם מערבל יד בקערה גדולה, להכות יחד את העוגה ואת תערובות פודינג, יוגורט יווני, שמן, מים, ביצים וניל. לנצח במשך כשתי דקות על מהירות בינונית עד משולב היטב. מקפלים תותים חתוכים לקוביות
באמצעות סקופ עוגיות גדול, להפיץ את הבלילה בין 24 בארות מאפין; על 3 כפות של הבלילה לכל באר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 18-22 דקות או עד צמרות העוגות באביב בחזרה כאשר נגע קלות. אפשר cupcakes להתקרר בתוך קופסאות מאפינס במשך כ 10 דקות. הקאפקייקס עשויים לפתח גומה קלה במרכז כפי שהם מגניבים, אבל אין דאגות, תוכל לכסות את זה עם ציפוי טעים.
הסר עוגות מפחיות מאפין ולאפשר להתקרר באופן מלא על מתלה חוט. ברגע שהקאפקייקס מגניבים, תכיני את הציפוי שלך.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה במהירות בינונית גבוהה במשך כ 5 דקות.
הפעל את המיקסר עד מהירות נמוכה בהדרגה להוסיף את הסוכר של ממתקים עד שהוא משולב לחלוטין.
להוסיף וניל 3 כפות של מחית תות, לערבב עד incorporated. כבה את המיקסר ולבדוק את קרם חמאה לטעם ומרקם. בהדרגה להוסיף את האחרון 2 כפות של מחית תות עד שתגיע לרמה הרצויה של טעם תות. שים לב כי הוספת יותר מ 5 כפות המומלצות יכול לגרום ציפוי דק יותר. הפוך את המיקסר בחזרה למהירות בינונית גבוהה והכה את התערובת במשך כ 3-4 דקות או עד אור ורך.
צינור ציפוי על עוגות מקורר ואם תרצה, מקשטים עם תותים טריים.