פאי תפוחים מטוגן יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, בצק ביסקוויט מיכל קשקשי, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: עוגות מטוגנות תפוחים, עוגות תפוחים מטוגנות, ו עוגות תפוחים מטוגנות.
הוראות
1
מוסיפים את החמאה למחבת סאוט גדולה ומתיכים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את התפוחים, הסוכר, קינמון ומיץ לימון. מבשלים מעל חום בינוני עד התפוחים רכים, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלי
3
הסר מהחום וקריר.
4
כאשר המילוי הוא מגניב, לגלגל את הביסקוויטים על משטח מקומח קלות, כך שכל ביסקוויט יוצר מעגל 7 עד 8 אינץ'.