עוגות תפוחי אדמה עם פורל מעושן, תפוח, ושמנת חזרת
עוגות תפוחי אדמה עם פורל מעושן, תפוח, שמנת חזרת דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 297 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. זה מתכון pescatarian מגיש 12 . אם יש לכם מלח, פלפל, panko, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. וזה לא כזה אדיר. נסו פורל מעושן עם תפוח - שמנת חזרת על פנקייק תפוחי אדמה, פורל מעושן עם שמנת חזרת, ו פורל מעושן קרמי עם תפוח וחזרת על לחם חום פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה במים מלוחים רותחים כדי לכסות 12 דקות או עד מכרז.
מסננים תפוחי אדמה, ומעבירים לקערה גדולה. מחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה; מערבבים שמנת, חמאה, מלח ופלפל.
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
צורה על תערובת 1/4 כוס תפוחי אדמה לתוך 1 1/2 - עד 2 אינץ ' קציצות.
צחצח קציצות עם ביצה, ודלות בפנקו.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים עוגות תפוחי אדמה; מבשלים, בקבוצות, 2 עד 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב משני הצדדים.
מסננים על מגבות נייר, העליון עם פורל מעושן, תפוח, שמנת חזרת.