עוגיות גבינה מוקצפת
המתכון מוקה קרם גבינה בראוניז יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 50 דקות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 216 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שבבי שוקולד, ביצה, אבקת אספרסו מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. מתכונים דומים: מוס גבינת שמנת מוקה, לחיי מקס אייריש קרים שוקולד שמנת גבינה בראוניז, ו בראוניז קלואה עם ציפוי חמאה מוקה קאלאואה מוקה וקרמל מלוח שוקולד לבן קלואה מוקה לאטה.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. Spray 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול, או קו עם נייר קלף בישול.
בקערה גדולה, לערבב 1/2 כוס חמאה וסוכר 1 כוס.
מוסיפים 2 ביצים ואת וניל; מערבבים עד בשילוב.
הוסף 1 תערובת ביסקוויק כוס, קקאו אפייה ואבקת אספרסו. מערבבים עד רק בשילוב; לא overmix.
תוסיף את השוקולד צ ' יפס.
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת, 2 כפות חמאה וסוכר כוס 1/4 עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה ושמנת, על 3 דקות.
מוסיף את הביצה, ומערבבים עד בשילוב.
מוסיפים 1/4 תערובת ביסקוויק כוס ב 2 תוספות, לסירוגין עם האספרסו מבושל.
מורחים מחצית הבלילה בראוני למחבת. השתמש בכפית כדי להפיל גושים של מילוי על הבלילה בראוני. זרוק את הבלילה בראוני הנותרים על ידי dollops על גבי מילוי.
החל בפינה אחת, גרור סכין דרך הבלילה ומילוי. כאשר אתה מגיע לצד השני של המחבת, סכין עקומה סביב מבלי להרים אותו, וגרור אותו בחזרה לכיוון השני, על 1 אינץ ' מן השורה הראשונה שלך. חזור עם שאר המחבת, ולאחר מכן הפעל מחבת וחזור על עיצוב משובש.
אופים 25 עד 35 דקות או עד צמרות של בראוניז מתחילים להפוך זהב קיסם מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים.