עוגיות הסוכר הקפואות של ג'ניפר
עוגיות הסוכר הקפואות של ג'ניפר עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-15 ומחירו 1 מנות.41 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 3 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 463 קלוריות . אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג המולד . המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש קמח, צבעי מאכל, מלח וזילוף. 2225 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגיות שיבולת שועל קפואות , צפרדעי עוגיות סוכר חום וסוכר תבלינים , ותה קר לימון ג'ינג'ר דבש .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
לעוגיות: מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח. בקערת מיקסר גדולה, בעזרת מערבל חשמלי, קרמי את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה, כ-2 דקות.
מוסיפים את הביצה ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים המנופים, כף אחת בכל פעם, עד לאיחוד יסודי.
מוסיפים את הווניל. מצננים את בצק העוגיות במקרר למשך שעה לפחות.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
מרדדים חצי מהבצק בכל פעם, את שאר הבצק שומרים במקרר. על משטח מקומח קלות, מרדדים את הבצק לעובי של 1/4 ס"מ וחותכים לצורות רצויות בעזרת חותכן עוגיות. (לעוגיות בינוניות, השתמשו בחותכן עוגיות בגודל 3 אינץ'.)
מניחים את העוגיות הגזורות במרחק של 2 ס"מ זו מזו על תבנית לא משומנת ומכניסים את תבנית העוגיות למקרר לכמה דקות לפני האפייה. זה יעזור לעוגיות לשמור על צורתן. (אתה יכול לרדד את השאריות כדי ליצור עוד כמה עוגיות.)
אופים עד שקצוות העוגיות מתחילים להשחים, 8 עד 10 דקות (אם אופים שני דפים בכל פעם, סובב באמצע האפייה). מצננים את העוגיות במשך 1 עד 2 דקות על תבנית העוגיות לפני שמוציאים אותן לרשתות לצינון מלא.
לציפוי: בקערה בינונית מערבבים את הסוכר של הקונדיטורים, אבקת המרנג ומים חמימים בעזרת מטרפה. מערבבים עד שהציפוי חלק. התאם את עקביות הציפוי על ידי הוספת עוד סוכר קונדיטורים או יותר מים, לפי הצורך.
מוסיפים צבע מאכל, אם רוצים, לציפוי.
מורחים את הציפוי על העוגיות שהתקררו ולאחר מכן מעליהם מבחר של זילוף וסוכריות.