קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 37 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות חג: בצק אחד, שלוש עוגיות חג

עוגיות חג: בצק אחד, שלוש עוגיות חג
צריך קינוח צמחוני? עוגיות חג: בצק אחד, שלוש עוגיות חג יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 276 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו שקדים, גרידת תפוזים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-37 דקות. נסו עוגיות שוקולד מנטה אבוקדו + 5 עוגיות חג בריאות, עוגיות חג, ו עוגיות שפריץ לחג (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, וציפורן בקערה קטנה. מקציפים את החמאה והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 3 דקות במערבל עומד (רצוי מצויד מצורף משוט) או 6 דקות עם מקצף כף יד. מקציפים את הביצה והוניל. להפחית את המהירות לנמוך, ולאחר מכן להוסיף תערובת קמח ומערבבים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
טופס בצק לתוך יומן 12 אינץ '(2 אינץ ' בקוטר) על גיליון של ניילון לעטוף ולהתגלגל בניילון נצמד. בצק קריר במקרר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
חותכים פרוסות עבות 1/2 אינץ 'מהיומן עם סכין חדה ומסדרים על 2 ungreased גיליונות אפייה גדולים, על 1 אינץ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
עבור עוגיות סוכר בסיסיות, מפזרים בנדיבות עם סוכר גס ואופים במשך 15 דקות או עד השחמה קלה מעט נפוח מעט.
מרכיבים שתצטרך
פזורים צבעוניים, אגוזים קצוצים או קוקוס פתיתיםפזורים צבעוניים, אגוזים קצוצים או קוקוס פתיתים
סוכר צהוב ולבן גססוכר צהוב ולבן גס
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מגניב על גיליונות אפייה במשך 3 דקות, ולאחר מכן להעביר עם מרית מתכת מתלים להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
הפוך בצק בסיסי על פי המתכון לעיל, אבל הוספת אבקת קקאו לתערובת הקמח וקיפול באגוזים רק לאחר ערבוב הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2
אופים במשך 15 דקות ולאחר מכן להתקרר על גיליונות במשך 3 דקות לפני העברת מדפים להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
הפוך את הבצק הבסיסי על פי המתכון לעיל, אבל הוספת הן את גרידת התפוז ושקדים טחונים כאשר אתה מוסיף את תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
גרידה כתומהגרידה כתומה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2
כאשר עוגיות נוצרות, לעשות דיכאון קל באמצע ולמלא כל אחד עם כ 1 כפית ריבה. למעלה כל אחד עם קמצוץ טוב של שקדים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
3
אופים במשך 20 דקות ולאחר מכן להתקרר על גיליונות במשך 3 דקות לפני העברת מדפים להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)