עוגיות חמאה דניות מסוכרות עם חצאי פקאן
סוכר עוגיות חמאה דנית עם חצאי פקאן הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מכין 1 מנות עם 6406 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 374 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 65% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצה, חמאה, חצאי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח סופר כף ציון של 83%. נסו עוגיות חמאה דניות שעועית וניל, חצאי לובסטר עם טרגון-חמאת ליים, ו כדורי פקאן מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
בקערת ערבוב מנפים יחד את הקמח והסוכר הלבן, ומערבבים פנימה 1 ביצה ותמצית הווניל עד לאיחוד טוב. בעזרת חותך מאפה חותכים את החמאה הקרה לתערובת עד שהיא דומה לקמח תירס גס. מעצבים את הבצק לכדור, עוטפים אותו בניילון ומכניסים למקרר למשך 20 דקות.
מחלקים את הבצק לשניים ומגלגלים לשני בולי עץ באורך 11 אינץ'. עוטפים את אחד בולי העץ בנייר שעווה ואז בניילון נצמד, ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מניחים 3 כפות גבישי סוכר גסים על צלחת שטוחה.
מברישים את היומן השני בביצה טרופה, ומגלגלים אותו בגבישי הסוכר, מצפים אותו בעובי. עוטפים בזהירות את העץ המסוכר בניילון נצמד, ומכניסים למקרר למשך הלילה. (ראה הערה של קוק.)
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס) ומרפדים ניירות אפייה בנייר אפייה.
חותכים את בולי הבצק הלא מסוכרים לפרוסות עגולות בעובי של 1/8 אינץ', ומניחים את הסיבובים על ניירות האפייה המוכנים, זה מזה בערך 1/2 אינץ'. למעלה כל סיבוב עם חצי פקאן.
חותכים את בולי הבצק המסוכרים לפרוסות בעובי 1/8 אינץ', ומניחים אותם על ניירות אפייה מוכנים.
מפזרים כל עוגיה מסוכרת עם גבישי סוכר גסים יותר, אם רוצים.
מכניסים תבנית אפייה אחת של עוגיות בכל פעם לתנור שחומם מראש, ואופים עד שהקצוות בקושי מזהיבים, 4 עד 5 דקות.
הסר את העוגיות למתלים להתקררות.