עוגיות חמאת בוטנים וריבה של ליסה לוב
מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. והוא מספק כ 36 מנות . גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאת בוטנים טבעית שמנת, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגיות חמאת בוטנים וריבה, עוגיות חמאת בוטנים וריבה, ו עוגיות חמאת בוטנים וריבה (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה וסוכר במהירות גבוהה עד אור ורך, על 2 דקות.
הוסף חמאת בוטנים ופעימה עד incorporated ביסודיות, כ -30 שניות. לגרד את הקערה, להוסיף את הביצה, והכה עד חלקה, על 20 שניות.
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, מלח, ואבקת אפייה.
מוסיפים מרכיבים יבשים לתערובת חמאה וסוכר ומכים במהירות נמוכה עד רק בשילוב, על 1 דקה. לגרד את הקערה, ולאחר מכן להוסיף חלב והכה במהירות נמוכה עד רק בשילוב, כ -30 שניות.
לאסוף וללחוץ על הבצק יחד, ולאחר מכן לחלק ל 2 חתיכות שוות. באמצעות גיליון נייר שעווה כסיוע, טופס כל פיסת בצק לתוך יומן על 1 1/2 אינץ ' קוטר. גלישת יומני בחוזקה בניילון נצמד ומקרר עד המשרד, לפחות 2 שעות ועד 2 ימים. (הבצק יכול להתבצע קדימה וקפוא בשקית אטומה עד 6 חודשים).
מחממים תנור ל 204° וחמאה קלה 2 סדינים אפייה גדולים.
חותכים כל יומן לרוחב לפרוסות בעובי 1/8 אינץ 'ומסדרים פרוסות 1/2 אינץ' בנפרד על גיליונות אפייה מוכנים. למעלה כל עוגייה עם 1/2-כפית מנה של ריבה.
אופים עוגיות עד הקצוות משחימים קלות ומרכזים נקבעים, על 10 דקות. מגניב על גיליונות 2 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה להתקרר לחלוטין. (עוגיות ישמור, מאוחסן במיכל מכוסה בטמפרטורת החדר, עד 2 ימים.)