עוגיות כריך שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות כריך שוקולד. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 333 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. מתאים ל-15 מנות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו 10 ימים של עוגיות: עוגיות סנדוויץ שוקולד, עוגיות סנדוויץ שוקולד בראוני עם שוקולד לבן גנאש ושמורות תות, ו שוקולד צ'יפס ונוטלה עוגיות סנדוויץ (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך עוגיות: לארגן מדפים על השלישים התחתונים העליון של התנור; מחממים תנור ל 177°. Line 2 גיליונות אפייה עם קלף. בקערה, באמצעות מיקסר חשמלי במהירות נמוכה, לשלב סוכר, קמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח. בהדרגה להוסיף חמאה; לאט להגדיל את מהירות מערבל בינוני.
התערובת תיראה מתפוררת בהתחלה, אבל תמשיך לערבב במשך כ 8 דקות וזה יבוא יחד בגושים גדולים.
העברת בצק למשטח עבודה משוריין היטב ללוש בקצרה, ולאחר מכן לחץ לתוך מלבן קטן.
חותכים בצק לשניים. עבודה עם חתיכה אחת בכל פעם, לגלגל בצק לעובי 1/4 אינץ'. באמצעות חותך עגול 1/2 אינץ', מעגלים לחתוך. לאסוף שאריות, rerolll ולחתוך עוגיות רבות ככל האפשר.
אופים עוגיות במשך 6 דקות, ולאחר מכן לסובב מחבתות (מלמעלה למטה מלפנים לאחור) ואופים 6 דקות יותר.
הסר גיליונות אפייה מהתנור ומניח על מדפי תיל במשך כמה דקות כדי להתקרר לפני העברת עוגיות למדפים להתקרר לחלוטין. חזור עם הבצק שנותר.
הפוך מילוי: בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, להכות חמאה עד אור ורך, על 3 דקות. הפחת את מהירות המיקסר לרמה נמוכה ובהדרגה הוסף סוכר של מלח וממתקים. לגרד את הצדדים של קערה.
הוסף צבע מאכל, טיפה אחר טיפה, עד מילוי לוקח על הגוון הוורוד הרצוי.
מעביר מילוי לשקית מאפה. צינור מילוי על מחצית העוגיות, ואז כריך אותם יחד עם עוגיות שנותרו.