עוגיות סוכר רכות מיושנות
צריך קינוח צמחוני? עוגיות סוכר רכות מיושנות יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 121 קלוריות. מתאים ל-36 מנות. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו עוגיות סוכר רכות מיושנות, עוגיות סוכר מיושנות II, ו עוגיות סוכר מיושנות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
קרם חמאה לעקביות של מיונז.
מוסיפים סוכר בהדרגה, תוך המשך השמנת.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים וניל ומכים עד אור ורך.
בקערה נפרדת, מערבבים ומנפים קמח, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
מוסיפים מרכיבים יבשים לסירוגין עם שמנת חמוצה; מתחילים ומסתיימים במרכיבים יבשים.
זרוק על ידי כפיות או כפות בהתאם לגודל עוגייה שאתה רוצה.
מפזרים קינמון-תערובת סוכר על צמרות העוגיות.