עוגיות קאובוי III
אם יש לך אבקת אפייה, שיבולת שועל מגולגלת, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוגיות קאובוי [ספירה לאחור לעוגיות חג המולד], עוגיות קאובוי, ו עוגיות קאובוי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אפיית גיליונות. מנפים יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה, סוכר לבן, וסוכר חום עד אור ורך. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל. מערבבים בהדרגה את החומרים מנופים. מערבבים את שיבולת השועל מגולגלת וצ ' יפס שוקולד. טיפה על ידי כפית מעוגלתעל גבי דפי אפייה מוכנים.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על דפי אפייה במשך 5 דקות לפני ההסרה.