עוגיות רביולי מטוגנות ומתוקות איטלקיות מיוחדות
עוגיות רביולי מטוגנות ומתוקות איטלקיות מיוחדות חלב חינם ומספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם תאריכים, סוכר, אגוזי מלך טחונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 12%. נסו רביולי גבינה מטוגן עם דבש, כריך בשר איטלקי יבש עם ז'ארדיניירה תוצרת בית, פלפלים מתוקים, צ' יפס מטוגן וברוקולי רב, ו אורז מטוגן מיוחד (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שוקולד למחצה ושוקולד לא ממותק בחלק העליון של דוד כפול או בקערה במיקרוגל. מערבבים עד חלקה. להפריש להתקרר.
מחממים את 2 כוסות קיצור במחבת גדולה, כבדה או טיגון עמוק.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את גרגרי החומצה, סוכר וקינמון. מערבבים בתאריכים ואגוזים. להתמזג עם שוקולד מקורר. תירגע בזמן שאתה עושה את הכסף.
בקערה בינונית, לנצח את הביצים עד פלאפי. מערבבים את 1/4 כוס נמס התקצור. מנפים יחד את הקמח, הסוכר והמלח, ומקפלים לתערובת הביצה.
מוסיפים קמח נוסף במידת הצורך כדי להקל על הבצק.
על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לעובי 1/8 אינץ'.
חותכים למעגלי 3 אינץ באמצעות חותך עוגיות או כוס שתייה גדולה.
מניחים 1 כפית של תערובת מילוי שוקולד על מרכז כל עוגייה, לקפל לתוך חצי מעגל, וצביטה לאטום.
עוגיות מטוגנות ב 1 1/2 אינץ ' של שמן חם, פונה פעם אחת. עוגיות צריכות להיות בצבע חום בהיר.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר. מקררים כשמקררים.
מפזרים סוכר ' ממתקים לפני ההגשה.