עוגיות שוקולד חלב-חמאת בוטנים כריך
מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר חום, תמצית ונילן, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות כריך חמאת בוטנים עם מילוי שוקולד חלב, עוגיות כריך חמאת בוטנים עם מילוי שוקולד חלב, ו עוגיות חמאת בוטנים עם נתחי שוקולד חלב (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח אבקת סוכר, סוכר חום כהה, חמאה בקערה גדולה כדי להתמזג.
מוסיפים חמאת בוטנים; לנצח עד שמנת. בהדרגה לנצח בשמן צמחי תמצית וניל, ואז ביצה.
להוסיף מרכיבים יבשים; לערבב רק עד מעורבב. מערבבים בשוקולד חלב.
זרוק בצק עוגיות על ידי כף רמהעל גבי גיליונות אפייה ungreased, המרווח על 1 1/2 אינץ ' זה מזה.
אופים עוגיות עד נפוח וזהוב חום, על 12 דקות. מגניב מעט, ולאחר מכן להעביר עוגיות למדף להתקרר לחלוטין.
מניחים שוקולד, חמאת בוטנים, אבקת סוכר, ומלח כשר בקערה בינונית. להביא שמנת מתוקה לרתיחה בסיר קטן כבד.
יוצקים שמנת חמה על תערובת שוקולד; מערבבים עד שהתערובת נמסה וחלקה. צמרמורת עד המילוי הוא עבה ומפיץ, על 1 שעה.
מורחים על 1 כפית מעוגלת שוקולד-חמאת בוטנים מילוי בצד שטוח של 1 עוגייה. למעלה עם עוגייה שנייה, להרכיב כריך. חזור עם מילוי ועוגיות שנותרו. (כריכי עוגיות ניתן לעשות 1 יום קדימה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)