קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות שוקולד צ'יפס מרנג

עוגיות שוקולד צ'יפס מרנג
לכי לחנות ותקני טרטר, שוקולד, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס מרנג, עוגיות מרנג שוקולד צ'יפס, ו עוגיות שוקולד צ'יפס מרנג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 149°. להתחיל להצליף את החלבונים ביצה במערבל עמדה מצויד מצורף whisk במהירות נמוכה. כמו הלבנים מתחילים להיראות רטוב וקציפתי, לאחר כ 45 שניות, להוסיף קרם של טרטר ומלח ולאפשר לו להתמוסס עם המיקסר עדיין במהירות נמוכה, על 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
בעוד הלבנים עדיין מקציפים, לאט מתחילים להוסיף את הסוכר בזרם יציב עם המיקסר על נמוך. לאחר הוספת כ 1/4 כוס הסוכר, להגדיל את המהירות בינוני ולהמשיך להוסיף בהדרגה את הסוכר כמו המערבל פועל.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
לאחר כל הסוכר נוספה, להגדיל את המהירות גבוהה להקציף עד מרנג הוא עבה ומבריק ומחזיק פסגות המשרד כאשר אתה מרים את הקצף ממנו, על 4 דקות. אם זה עדיין לא שם, תמשיך להקציף את הקצפת במהירות גבוהה במרווחים של 30 שניות ולבדוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
4
ברגע שהקצפת נמצאת בשלב שיא מוצק, כפית נקודה זעירה שלו על כל אחת מארבע הפינות של תבנית אפייה ולחץ על אניה נייר קלף על זה. זה יעגן את נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
בזהירות לקפל את השוקולד לתוך מרנג עם מרית גומי, דואג לא להוציא אותו.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
כף 1 1/2 אינץ 'עד 2 אינץ' dollops של תערובת מרנג על תבנית אפייה, מרווחים סנטימטר אחד זה מזה. נסה לעצב את המרנג בכפית כך שיש להם צוקים ורכסים בכל רחבי.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים עד meringues להקשיח בצד החיצוני, לפתח סדקים והם רק מעט לח מבפנים, על 2 שעות (זה יכול להשתנות במידה רבה בהתאם לתנור שלך). כדי לבדוק doneness, להסיר מרנג אחד, לאפשר להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 5 דקות, ולאחר מכן לפתוח כדי לבדוק מרקם. המרכז צריך להיות רק מעט לח בשלב זה.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
8
אפשר למרצפות להתקרר על מתלה תיל. אפשר להם להתקרר לפחות 1 שעה (ראה הערה) במקום יבש לפני אחסון אותם במיכל עם המכסה נשאר רק חלקית על. לחות ולחות יגרמו להם להמיס, אז לנסות להשתמש בהם זמן קצר לאחר האפייה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה