עוגיות תאנה עם שיבולת שועל
עוגיות תאנה עם שיבולת שועל עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך שמן canolan, סודה לשתיה, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מאפינס עם ציפוי ביצה פלורנטין, עוגיות פטל עם שיבולת שועל, ו מאפינס עם ביצים ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
כפות קלות קמחות לתוך כוסות מדידה; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים ואת 4 החומרים הבאים (באמצעות מלח) בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף. הפוך היטב במרכז התערובת.
מניחים חלב חמאה, תאנים, שמן, וניל וביצה במעבד מזון; תהליך עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת תאנה לתערובת קמח, ערבוב רק עד בשילוב. מחלקים הבלילה באופן שווה בין 12 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול.
מערבבים סוכר חום, שיבולת שועל וחמאה בקערה קטנה; לזרוק עם מזלג עד בשילוב.
מפזרים תערובת שיבולת שועל באופן שווה על מאפינס.
אופים ב 400 במשך 18 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז מאפין יוצא נקי. מגניב מחבתות על מתלה חוט במשך 5 דקות; להסיר מאפינס מחבתות, מגניב לחלוטין על מתלה.