קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיית סוכרייה על מקל ולנטיין

עוגיית סוכרייה על מקל ולנטיין
עוגיית סוכרייה על מקל ולנטיין דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, צבעי מאכל, לבן ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו זרי עוגיות Lollipop, עוגיות סוכרייה, ו עוגיות סוכרייה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות מקלות מלאכה במשך שעה אחת בקערה של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בסיר כבד קטן על אש נמוכה מאוד, מערבבים שבבי שוקולד עד מומס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום; תן להתקרר.
4
בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה, סוכר חום ווניל עד רכות. מקציפים ביצה היטב; מכים בשוקולד מקורר. עם מיקסר במהירות נמוכה, לנצח בקמח, אבקת קקאו ומלח עד חלקה. מחלקים בצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
כָּתֵףכָּתֵף
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C) וגריז 2 יריעות עוגיות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מגלגלים כל מחצית עד עובי 1/8 אינץ ' בין 2 גיליונות של נייר שעווה; להקפיא, בנייר שעווה, 5 דקות. גליונות העליון כבול של נייר שעווה את הבצק; לחתוך את הבצק באמצעות חותך 3 אינץ ' בצורת לב. שאריות Reroll; להקפיא שוב 5 דקות; לגזור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
7
מניחים חצי הלבבות 1 אינץ בנפרד על גיליון עוגיות מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מקלות ניקוז, יבש טפיחה.
9
מניחים מקל אחד על כל לב לעשות 2 1/2 אינץ ' ידית, לחיצה קלה לתוך הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
מניחים לבבות הנותרים על גבי; הקש קצוות בעדינות לאטום.
11
אופים כ 12 דקות עד המשרד לגעת. מגניב על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
בסיר כבד 2 ליטר מעל חום נמוך מאוד, או בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים בקושי, מערבבים לבן או שוקולד חלב עד נמס וחלק; אם באמצעות שני השוקולדים, להמיס מחבתות 1 ליטר נפרד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
13
הסר מהחום.
14
מחזיק כל סוכריה על מקל על ידי ידית, לטבול לתוך שוקולד מעיל משני הצדדים; לתת עודף שוקולד לטפטף בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מניחים כל סוכריה על מקל כפי שהוא מצופה על גיליון נייר שעווה מצופה; מקררים 20 דקות עד שוקולד מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
16
כדי להפוך את הדובדבן: בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, להכות ביצה לבן סוכר ממתקים עד חלקה מאוד. אם תרצה, להסיר חלק קטן של הדובדבן כדי להפריד קערה; גוון עם טיפות של צבע מאכל. זיגוג כפית לתוך שקית לקשט מצויד קצה כתיבה קטנה; צינור על סוכריות על מקל בתבניות הרצוי. לקשט עם מסוכרים שונים decors; צירוף עם נקודות של זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות על מקלסוכריות על מקל
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך