עוגת אבטיח
עוגת אבטיח עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 16 . מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. גשו לסופר וקנו בטעם דובדבן, סוכריות ג'לי, תערובת עוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוגת אבטיח, עוגת אבטיח, ו עוגת אבטיח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). גריז או לרסס שני 8 או 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. בקערה קטנה, לזרוק 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס עם 1 כף של תערובת העוגה. בקערה גדולה, לנצח תערובת העוגה שנותרה, המים, שמן, חלבוני ביצה ולשתות לערבב עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם. מערבבים בשוקולד צ ' יפס 1/2 כוס.
אופים וקריר כמו בימוי על תיבת עבור 8-או 9-inch סיבובים.
בקערה קטנה, מערבבים 1 כוס של ציפוי עם 10 עד 12 טיפות צבע מזון ירוק. מערבבים 10 עד 12 טיפות צבע מזון אדום לתוך הנותרים זיגוג. כפור הצדדים של עוגות עם ציפוי ירוק; הקש שעועית ג ' לי ירוקה לתוך ציפוי. כפור צמרות של עוגות עם ציפוי אדום; לחץ על הנותרים 2 כפות שוקולד צ ' יפס לתוך זיגוג עבור זרעים. אם תרצה, לחתוך עוגות לרוחב במחצית ולסדר "פרוסות" באופן אקראי על מגש. לשרת, לחתוך פלחי. החנות מכוסה באופן רופף.