זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך פרנג'ליקו, נוטלה, פראנג' ליקו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגת קלואה שוקולד עם אגוזי לוז מלוח שוקולד חמאה, עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין, ו עוגת אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את העוגה: מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
גריז וקו מחבת springform 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
3
להקציף חלבונים ביצה ומלח עד נוקשה אבל לא יבש. בקערה נפרדת, לנצח את החמאה ונוטלה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ממרח אגוזי לוז שוקולד
גרוטאות טריות
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מערבבים בfrangelico, חלמונים ביצה, ואגוזי לוז. מקפלים בשוקולד. לאחר מכן, לקפל את החלבונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
Frangelico
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
5
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים במשך 40 דקות, עד שהעוגה מתחילה להתרחק מצדי המחבת. עוגה מגניבה לגמרי על חוט rack.To הפוך את הציפוי: אגוזי לוז טוסט במחבת עד חום זהוב במקומות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מעבירים לצלחת כדי להתקרר. (הקפד להתקרר לחלוטין לפני לשים אותם על העוגה.בסיר כבד מחממים את הקרם, פרנג ' ליקו ושוקולד. כאשר השוקולד נמס, הסר מחבת מחום וקצף עד עבה מספיק כדי קרח את העוגה.לנתק את העוגה ולהשאיר אותה בבסיס. קרח החלק העליון של העוגה עם הדובדבן. למעלה עם אגוזי לוז קלויים.
מרכיבים שתצטרך
Frangelico
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות