קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגוזי לוז שוקולד

עוגת אגוזי לוז שוקולד
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך פרנג'ליקו, נוטלה, פראנג' ליקו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגת קלואה שוקולד עם אגוזי לוז מלוח שוקולד חמאה, עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין, ו עוגת אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את העוגה: מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
גריז וקו מחבת springform 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
3
להקציף חלבונים ביצה ומלח עד נוקשה אבל לא יבש. בקערה נפרדת, לנצח את החמאה ונוטלה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ממרח אגוזי לוז שוקולדממרח אגוזי לוז שוקולד
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים בfrangelico, חלמונים ביצה, ואגוזי לוז. מקפלים בשוקולד. לאחר מכן, לקפל את החלבונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
FrangelicoFrangelico
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
5
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים במשך 40 דקות, עד שהעוגה מתחילה להתרחק מצדי המחבת. עוגה מגניבה לגמרי על חוט rack.To הפוך את הציפוי: אגוזי לוז טוסט במחבת עד חום זהוב במקומות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מעבירים לצלחת כדי להתקרר. (הקפד להתקרר לחלוטין לפני לשים אותם על העוגה.בסיר כבד מחממים את הקרם, פרנג ' ליקו ושוקולד. כאשר השוקולד נמס, הסר מחבת מחום וקצף עד עבה מספיק כדי קרח את העוגה.לנתק את העוגה ולהשאיר אותה בבסיס. קרח החלק העליון של העוגה עם הדובדבן. למעלה עם אגוזי לוז קלויים.
מרכיבים שתצטרך
FrangelicoFrangelico
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי