קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגס חמוציות הפוכה

עוגת אגס חמוציות הפוכה
גשו לסופר וקנו ציפוי גלידת קרמל, תערובת לחם חמוציות, חצאי אגסים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. נסו חמוציות & אגס הפוך עוגה, אגס חמוציות הפוך עוגה, ו אגס חמוציות הפוך עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס אחד 2 ליטר אפייה צלחת או אחד 10 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
יוצקים ומפיצים ציפוי קרמל כדי לכסות את תחתית המנה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
מפזרים פקאן סביב הקצה החיצוני של ציפוי קרמל לעשות גבול 1 אינץ', להזמין 1 כף פקאן.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
4
כף שמורות 1 כף פקאן מעל מרכז המנה.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
5
חותכים אגסים לפרוסות 1/4 אינץ'; לסדר מעל ציפוי קרמל פקאן עם קצוות קטנים לכיוון המרכז.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
6
בקערה בינונית, לשלב תערובת לחם, מים, שמן וביצה. מערבבים עם כף עד תערובת הוא רטוב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לחםתערובת לחם
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
יוצקים הבלילה לאט על אגסים ופקאנים; להפיץ בזהירות כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
8
אופים במשך 30 עד 40 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. לשחרר את העוגה מן הצדדים של פאן היפוך על צלחת הגשה עוזב מחבת על עוגה במשך 1 דקה. בזהירות להסיר מחבת. אם כל ציפוי נשאר במחבת, כפית על עוגה. מגניב במשך 30 דקות; למעלה עם גלידה אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'