עוגת אוכמניות כפרית
טארט אוכמניות כפרי הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי אוכמניות, מיץ לימון, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו עוגת אפרסק-אוכמניות כפרית, נקטרינה כפרית-עוגת אוכמניות, ו עוגת אוכמניות שטוחה כפרית (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד את הקמח, הסוכר והמלח בקערה בינונית.
להוסיף את החמאה ולזרוק עד מצופה. באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך את החמאה לתוך החומרים היבשים עד שהוא מופחת חתיכות בגודל אפונה, על 5 דקות.
טפטוף ב 5 כפות של מי הקרח ומערבבים רק עד הבצק מגיע יחד, נזהר לא overwork זה. (
מחממים את התנור ל 204° ומניחים מתלה באמצע.
מניחים תבנית אפייה על המדף בעוד התנור מתחמם. ממלאים קערה קטנה במים ומניחים אותה בצד.
הסר את הבצק מהמקרר ותן לו לשבת בטמפרטורת החדר עד שהתרכך מעט, כ 5 דקות.
גזור 1 (14 אינץ ' ארוך) פיסת נייר קלף.
מניחים אותו על משטח עבודה ולאבק אותו קלות עם קמח.
הסר את הבצק מעטיפת הפלסטיק, הנח אותו על הקלף ואבק אותו קלות בקמח. באופן שווה לגלגל את הבצק לתוך מעגל 12 אינץ', תיקון כל סדקים סביב הקצוות.
מעבירים את הבצק והקלף לתבנית אפייה שנייה ומקררים עד לתאריך מוצק, כ-20 דקות.כאשר הבצק מוכן, מניחים את הסוכר, קורנפלור, גרידת לימון ומלח בקערה גדולה ומקציפים לשלב.
מוסיפים את אוכמניות ומיץ לימון בעדינות לקפל את פירות יער.ערם את האוכמניות במרכז הבצק, משאיר גבול 2-1 / 2 אינץ'. מקפלים את הקצוות של הבצק על האוכמניות, משאירים 1/2 אינץ ' של שטח בין הקפל של הבצק לבין קצה המילוי. קפלו את הבצק על כל 2 אינץ ' כמו שאתה הולך, ולתקן את כל קרעים (הקפד לאטום את כל החורים בבצק, או המיצים לברוח ולשרוף בזמן הטארט אופה). בעדינות לדחוף את האוכמניות עד מעט שטוח.
מברשת את קצה המאפה בקלילות עם מים ומפזרים אותו עם סוכר גס, אם שימוש.
הסר את תבנית האפייה החמה מהתנור והעביר את הטארט ואת הקלף עליו.
אופים עד המאפה הוא זהוב ומיצי אוכמניות מבעבעים, על 35 עד 40 דקות.
הסר מהתנור ותן לטארט להתקרר על תבנית האפייה על מתלה תיל למשך כ -10 דקות.
הסר את הטארט ואת הקלף מתוך תבנית האפייה והחזר אותם אל מתלה החוט להתקרר, כ -20 דקות. לפני ההגשה, להסיר את הקלף.