קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אוכמניות כפרית

עוגת אוכמניות כפרית
טארט אוכמניות כפרי הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי אוכמניות, מיץ לימון, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו עוגת אפרסק-אוכמניות כפרית, נקטרינה כפרית-עוגת אוכמניות, ו עוגת אוכמניות שטוחה כפרית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים יחד את הקמח, הסוכר והמלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להוסיף את החמאה ולזרוק עד מצופה. באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך את החמאה לתוך החומרים היבשים עד שהוא מופחת חתיכות בגודל אפונה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
טפטוף ב 5 כפות של מי הקרח ומערבבים רק עד הבצק מגיע יחד, נזהר לא overwork זה. (
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1
מחממים את התנור ל 204° ומניחים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים תבנית אפייה על המדף בעוד התנור מתחמם. ממלאים קערה קטנה במים ומניחים אותה בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
הסר את הבצק מהמקרר ותן לו לשבת בטמפרטורת החדר עד שהתרכך מעט, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
גזור 1 (14 אינץ ' ארוך) פיסת נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5
מניחים אותו על משטח עבודה ולאבק אותו קלות עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
6
הסר את הבצק מעטיפת הפלסטיק, הנח אותו על הקלף ואבק אותו קלות בקמח. באופן שווה לגלגל את הבצק לתוך מעגל 12 אינץ', תיקון כל סדקים סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מעבירים את הבצק והקלף לתבנית אפייה שנייה ומקררים עד לתאריך מוצק, כ-20 דקות.כאשר הבצק מוכן, מניחים את הסוכר, קורנפלור, גרידת לימון ומלח בקערה גדולה ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את אוכמניות ומיץ לימון בעדינות לקפל את פירות יער.ערם את האוכמניות במרכז הבצק, משאיר גבול 2-1 / 2 אינץ'. מקפלים את הקצוות של הבצק על האוכמניות, משאירים 1/2 אינץ ' של שטח בין הקפל של הבצק לבין קצה המילוי. קפלו את הבצק על כל 2 אינץ ' כמו שאתה הולך, ולתקן את כל קרעים (הקפד לאטום את כל החורים בבצק, או המיצים לברוח ולשרוף בזמן הטארט אופה). בעדינות לדחוף את האוכמניות עד מעט שטוח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
מברשת את קצה המאפה בקלילות עם מים ומפזרים אותו עם סוכר גס, אם שימוש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר צהוב ולבן גססוכר צהוב ולבן גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
10
הסר את תבנית האפייה החמה מהתנור והעביר את הטארט ואת הקלף עליו.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
אופים עד המאפה הוא זהוב ומיצי אוכמניות מבעבעים, על 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
הסר מהתנור ותן לטארט להתקרר על תבנית האפייה על מתלה תיל למשך כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
13
הסר את הטארט ואת הקלף מתוך תבנית האפייה והחזר אותם אל מתלה החוט להתקרר, כ -20 דקות. לפני ההגשה, להסיר את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה