טארט אננס ברוליד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 150 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שמנת כבדה, אננס, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת לימון ברוליד, עוגת בננה ברוליד עם קרם נוטלה, ו מקדמיה-עוגת אננס (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הבצק: לנפות קמח ולהניח בצד. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, קרם את החמאה וסוכר במהירות גבוהה עד אור ורך, לעצור באופן קבוע כדי לגרד את הצדדים, התחתונה ומשוט, על 8 דקות.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מערבבים על נמוך עד הבצק מגיע יחד, כ -30 שניות. לסיים ערבוב ביד עם מרית גומי גדולה. מחלקים את הבצק לשני דיסקים שטוחים, עגולים על פני 4 אינץ'. לעטוף פעמיים בחוזקה בניילון נצמד ולצנן במשך שעתיים לפחות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
עבור קרם מאפה: לצנן את פני השטח של מגש גיליון בשורה התחתונה ואת הצדדים עם לעטוף פלסטיק. שמור את גליל הפלסטיק לעטוף בהישג יד, ולהניח בצד. בקערה בגודל בינוני, לשלב את העמילן וחצי הסוכר ולטפטף יחד עד incorporated.
מוסיפים את הביצים והחלמונים ומקציפים עד צהוב חיוור, כ 2 דקות מבלי לעצור. תניח בצד. בסיר בינוני, לשלב חצי סוכר, חלב, ומלח ומערבבים. הגדר מעל חום בינוני ולהביא לרתיחה. מזג את תערובת הביצים על ידי הוספת חלב חם רבע כוס בכל פעם, לטאטא ביסודיות בין תוספות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה
8
יוצקים את הנוזל בחזרה לתוך הסיר ולטפטף על אש נמוכה. המשך לטאטא כמו התערובת מתעבה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזיר
9
לטאטא דרך הגושים עד קרם מאפה הופך חלק. כאשר הוא מתחיל לבעבע, להקציף במשך שתי דקות נוספות, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
לטאטא בחמאה ותמצית וניל עד שהם נמסים ומשלבים באופן מלא. לגרד את הקרם מאפה על הסדין מוכן ולחץ על שכבה נוספת של פלסטיק על פני השטח. אפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
קרם מאפה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מעבירים למקרר להירגע לפחות שעתיים.
12
לעצב את הקליפה: 1 שעה לפני האפייה, לגלגל את הבצק על משטח משוריין בכבדות, עד שהוא פשוט ביישן של 1/4 אינץ ' עבה.
מגלגלים את הבצק בחזרה על המערוך, ואז מגלגלים אותו בעדינות על מחבת הטארט. לחץ על הבצק לתוך המחבת כדי לעצב אותו, ואז לחתוך את העודף, משאיר 1/4 אינץ ' של overhang. תרגע לשעה אחת.
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
צלי את האננס: התאם את מתלה התנור למרכז וחמם מראש את התנור ל-300 ° F. קו מגש גיליון עם מחצלת אפיית סיליקון.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
מברשת את חתיכות אננס עם חמאה משני הצדדים, ומפזרים אותם עם סוכר. צולים בתנור במשך כ 40 דקות, הופכים אותם לעתים קרובות, עד שהם caramelize מעט על הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
הסר מהתנור, לשחרר בעדינות עם מרית כדי להבטיח כי הם לא מקל, ואז לאפשר להם להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
17
אופים את המעטפת: התאם את מתלה התנור למרכז וחמם מראש את התנור ל-350°F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
הסר את פגז טארט מהמקרר, לקצץ את הבליטה מקצה הטארט, תיקון כל חלקים דקים או סדקים עם בצק עודף. קו פגז טארט עם לסכל ולמלא עם משקולות או שעועית.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
19
מניחים את הטארט במרכז המתלה התחתון של התנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20
אופים במשך 20 דקות, מסתובב באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
21
הסר את המשקולות ואת לסכל, ולהמשיך לאפות עד התחתון הוא חום זהוב, על 15-20 דקות נוספות. לקרר את הקליפה לחלוטין לפני הסרת מהמחבת או מילוי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
22
להרכיב את הטארט: כאשר אתה מוכן לשרת, לנצח את הקרם מאפה עם הקובץ המצורף ההנעה של מערבל לעמוד על מהירות גבוהה עד שהוא חלק וקרם. בחר את 4 סיבובים אננס מחפש הכי יפה ולהניח בצד. קוצצים את שאר כדורי האננס לחתיכות 1/2 אינץ'. בשורה התחתונה של פגז טארט מקורר עם חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
23
מורחים את הקצפת בצק קרם על החלק העליון, כך שהוא משאיר כמה סנטימטרים של מקום עבור סיבובי אננס. לחץ על סיבובים לתוך פני השטח של טארט, כך קרם מאפה ואננס הם שטוחים על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
24
מפזרים סוכר בכל רחבי, brulee העליון כך הסוכר שורף caramelizes.