קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת אננס קינמון הפוכה

עוגת אננס קינמון הפוכה
עוגת אננס קינמון הפוכה היא קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר גלגלית זהובה, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת אננס הפוכה, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
שים 4 כפות של החמאה לתוך 22cm קופסאת עוגה ומניחים בתנור כדי להמיס.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
הסר ומערבבים את הסוכר החום, קינמון כפית של ממרח וניל. סדר את האננס בתערובת הסוכר החמאה, זורק קצת מעיל. נסה למלא את כל הפערים, כך שאתה לא יכול לראות הרבה מהבסיס.
מרכיבים שתצטרך
משחת ונילמשחת וניל
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
נייר אורזנייר אורז
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
בקערת ערבוב, לנצח את הסוכר גלגלית ואת החמאה שנותרה באמצעות מקציף יד חשמלי במשך 2-3 דקות עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים את הביצים ואת ביצה לבן, אחד בכל פעם, ואת וניל הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
מוסיפים את אבקת האפייה וקמצוץ מלח, ואז את הקמח והחלב, מכים עד ששניהם משולבים. מקציפים במשך 1 דקות יותר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
כפית הבלילה לתוך המחבת על האננס.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים עבור 1 hr, כיסוי עם נייר אם זה מתחיל חום. השאר לנוח 5 דקות, ואז להפוך על מגש ומגישים חמים כמו פודינג, עם קרם frache, אם אתה רוצה. לחלופין, להשאיר להתקרר לחלוטין בדיל ומשמש כעוגה.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.