קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בחירות: מגע של היסטוריה קולינרית אמריקאית

עוגת בחירות: מגע של היסטוריה קולינרית אמריקאית
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-55 דקות. נסו עוגת בחירות: מגע של היסטוריה קולינרית אמריקאית, עוגות אמריקאיות-ההיסטוריה של עוגת תות, ו עוגת בחירות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים ארבעה וחצי כוסות מאוייתות או קמח חיטה לבן רך יחד עם חלב חמוץ אחד ורבע כוסות ומתנע שאור מבעבע מבעבע כוס עד לבצק עבה הדומה למרקם ועקביות של בצק הלחם נוצר. יוצרים את הבצק לכדור עגול, מניחים אותו בקערה ומאפשרים לו לנוח, מכוסה, בטמפרטורת החדר במשך שמונה עד שתים עשרה שעות.לאחר שהבצק נח במשך שמונה עד שתים עשרה שעות, הכה חמאה במשקל חצי קילו, אחת ורבע סוכר קנה לא מזוקק, רבע כוס דבשה blackstrap יחד עם כף אחת יין לבן ושתי כפות ברנדי. לאחר תערובת של חמאה, סוכר, מולסה וליקר הוא משולב היטב ורך, מערבבים בשתי ביצים מכות.מקציפים חמאה, סוכר ותערובת ביצים עם בצק, מוסיפים כף אחת קינמון טחון, כף אחת כוסברה טחון, חצי כפית מלח טחון, חצי כפית אגוז מוסקט טחון וחצי כפית מלח ים לא מזוקק לתערובת, עד שהבלילה דומה לזו של עוגה עבה ואז מקפלים פירות יבשים.מחממים התנור ל 375 מעלות פרנהייט, המאפשר את הבצק לעלות עד הוכפל בתפזורת בעוד התנור מתחמם מראש.
מרכיבים שתצטרך
Starter SourdoughStarter Sourdough
כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname
Allspice הקרקעAllspice הקרקע
קינמון טחוןקינמון טחון
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
פירות יבשיםפירות יבשים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
חלב חמוץחלב חמוץ
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
מאייתיםמאייתים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים את העוגה בתנור שחומם מראש ל 375 מעלות פרנהייט במשך כארבעים וחמש דקות עד שעה אחת, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מגישים עם הרבה חמאה וחצי ליטר סיידר קשה.
מרכיבים שתצטרך
סיידר קשיחסיידר קשיח
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות