עוגת גבינה חמה עם חמאה עם רוטב רום עם סוכר חום
מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מספק כ 16 מנות . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו רום, חמאה, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 שעות ו-20 דקות. נסו גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, עוגת סוכר חומה עם רוטב סוכר חום, ו עוגת גבינה עם סוכר תפוח חום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה קטנה, מערבבים מרכיבים קרום. לחץ בחוזקה בחלק התחתון של מחבת 9 אינץ ' ungreased.
אופים 10 דקות. מגניב לגמרי. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325F.
בעוד הקרום הוא קירור, בקערה גדולה, לנצח את כל חומרי המילוי למעט ביצים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 1 דקה או עד חלקה. במהירות נמוכה, להכות בביצים עד מעורבב היטב.
יוצקים מעל קרום; החלק העליון.
אופים 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 25 דקות או עד קצה מוגדר המרכז הוא עדיין רך. כבה תנור; להשאיר את דלת התנור פתוחה כ 4 אינץ'. השאירו עוגת גבינה בתנור 30 דקות.
הסר מהתנור; מגניב במחבת על מתלה קירור הרחק טיוטות 30 דקות.
מבלי לשחרר או להסיר את הצד של המחבת, להפעיל מרית מתכת בזהירות לאורך הצד של עוגת גבינה כדי לשחרר. בקירור חשפו כ -3 שעות או עד צונן. כיסוי; להמשיך בקירור לפחות 9 שעות אבל לא יותר מ 48 שעות.
ב 1 1/2-סיר ליטר, לערבב מרכיבים רוטב.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן. מרתיחים 3 עד 4 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מעט מעובה.
כדי לשרת, להפעיל מרית מתכת לאורך הצד של עוגת גבינה כדי לשחרר שוב; להסיר את הצד של המחבת.
מגישים עם רוטב חם. חנות עוגת גבינה ורוטב מכוסה במקרר.