עוגת גבינה טבעונית בליס אוכמניות
אם יש לך קשיו unroasted, מיץ לימון, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זה עובד טוב כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. נסו עוגת גבינה טבעונית בליס אוכמניות, עוגת גבינה אוכמניות טבעונית, ו עוגות גבינה טבעוניות עם אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177°. קלות לרסס מחבת springform 9 אינץ ' עם ספריי בישול. הכן את קרום פירור העוגיה ולחץ אותו בחוזקה לתוך המחבת.
מסננים את קשיו ויוצקים לתוך מעבד מזון או בלנדר.
מוסיפים את האוכמניות, בננה, טופו, סוכר, שמן קוקוס, קורנפלור, מלח, מיץ לימון ותמצית וניל. מחית עד חלקה מאוד; זה יכול לקחת עד 5 דקות בהתאם הבלנדר שלך.
אופים את עוגת הגבינה במשך 55 עד 60 דקות, עד העליון הוא נפוח קלות ואת הקצוות של העוגה מתרחקים מן המחבת.
הסר אותו מהתנור ולתת להתקרר על מתלה. בינתיים, להכין את התוספת.
לשלב את כל החומרים לציפוי בסיר קטן. ערבוב לעתים קרובות, להביא את התערובת לרתיחה, כך אוכמניות פרץ. מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים כ -5 דקות נוספות.
הסר את הציפוי מהחום ושופך אותו על עוגת הגבינה.
תן לעוגה להתקרר עד שהיא תהיה בסדר, בערך 30 דקות, ותעטוף אותה בניילון נצמד.
מניחים אותו במקרר להגדיר במשך כ 2 שעות.לאחר שנקבע לחלוטין, לשחרר את המעיין ולפרוס את העוגה עם סכין חדה טבולה במים קרים
מחממים את התנור ל 177° ולרסס קלות צלחת עוגה 9 אינץ ' עם בישול nonstick spray.In מכה ערבוב, לשלב את העוגיה או פירורי גרהם וסוכר.
טפטוף בשמן או במרגרינה מותכת. השתמש בכפית כדי למזג את התערובת ביסודיות כדי להרטיב את הפירורים, טפטוף בחלב הסויה ומערבבים שוב כדי ליצור בצק מתפורר.בצע הוראות מתכון עוגת גבינה מעל.