עוגת גבינה כתומה עם רוטב פטל
והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצים, עוגיות וופל שוקולד, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה פריחת תפוזים עם רוטב פטל ורימון, עוגת גבינה עם רוטב פטל, ו עוגת גבינה כתומה עם רוטב קרמל-כתום.
הוראות
תנור חום ל 163°. בקערה בינונית, לערבב מרכיבים קרום; לחץ בתחתית ו 2 אינץ 'בצד של ungreased 9 אינץ' מחבת springform.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה וקרם. בהדרגה לנצח 1 1/3 כוסות סוכר עד חלקה, גירוד קערה מדי פעם. במהירות נמוכה, להכות בביצים, אחד בכל פעם, רק עד מעורבב.
להוסיף ליקר קליפת תפוז; לנצח על מהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
אופים 55 עד 65 דקות או עד כמעט להגדיר. מגניב לחלוטין, על 2 שעות 30 דקות. מקררים לפחות 4 שעות או לילה לפני ההגשה.
במעבד מזון או בלנדר, לעבד פטל עם סירופ עד חלקה. אם תרצה, זן כדי להסיר זרעים. ב 1-סיר ליטר, לערבב 3 כפות סוכר ואת קורנפלור. מערבבים בריר פטל. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד תערובת רותחים מתעבה. מגניב לטמפרטורת החדר.
בזהירות להסיר בצד של מחבת; להשאיר עוגת גבינה על תחתית מחבת.
מגישים עוגת גבינה עם רוטב. לאחסן במקרר.