קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה לימון טבעונית

עוגת גבינה לימון טבעונית
גשו לסופר וקנו מים, סוכר, תחליפי ביצת אנרג'י, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה לימון טבעונית, עוגת גבינה טבעונית עם כורכום לימון עם אוכמניות, ו טבעוני פטל לימון צ'יה "עוגת גבינה".

הוראות

1
כדי להפוך את הקרום, מחממים את התנור ל 350 מעלות. מעיל קל מחבת springform 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים את הקרקרים גרהם במעבד מזון ולעבד עד שהם קצוצים לפירורים עדינים. לא צריך להיות על 1 1/2 כוסות של פירורים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים את החמאה המומסת, הסוכר והקינמון (אם משתמשים), ואת הדופק עד שהתערובת דומה לחול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
מורחים את התערובת באופן שווה על החלק התחתון של המחבת. השתמש בתחתית כוס שתייה שטוחה כדי ללחוץ בעדינות את הפירורים למקום.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים עד הקרום הוא השחמה קלה המשרד, על 12 עד 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
הסר את הקרום מהתנור והנח בצד. תשאיר את התנור דולק.בינתיים, להכין את cheesecake.In מעבד מזון או באמצעות מיקסר חשמלי וקערה גדולה, לשלב את מחליף הביצה ומים. תהליך או שוט במשך 2 דקות, או עד עבה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
מחליף ביציםמחליף ביצים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מוסיפים את גבינת השמנת ואת תהליך או שוט עד שמנת, על 30 שניות. מקציפים את הסוכר, וניל, מיץ לימון וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
8
להעביר את הבלילה לקרום מוכן להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
9
אופים עד המרכז בקושי מתנועע כאשר המחבת הוא טפח ואת החלק העליון הוא נפוח וזהוב חום, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
בואו עוגת הגבינה להתקרר במחבת על מדף לפחות 1 שעה. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות (רצוי 24 שעות) לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף