קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה לימון טבעונית

עוגת גבינה לימון טבעונית
גשו לסופר וקנו מים, סוכר, תחליפי ביצת אנרג'י, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה לימון טבעונית, עוגת גבינה טבעונית עם כורכום לימון עם אוכמניות, ו טבעוני פטל לימון צ'יה "עוגת גבינה".

הוראות

1
כדי להפוך את הקרום, מחממים את התנור ל 350 מעלות. מעיל קל מחבת springform 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את הקרקרים גרהם במעבד מזון ולעבד עד שהם קצוצים לפירורים עדינים. לא צריך להיות על 1 1/2 כוסות של פירורים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים את החמאה המומסת, הסוכר והקינמון (אם משתמשים), ואת הדופק עד שהתערובת דומה לחול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
מורחים את התערובת באופן שווה על החלק התחתון של המחבת. השתמש בתחתית כוס שתייה שטוחה כדי ללחוץ בעדינות את הפירורים למקום.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים עד הקרום הוא השחמה קלה המשרד, על 12 עד 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר את הקרום מהתנור והנח בצד. תשאיר את התנור דולק.בינתיים, להכין את cheesecake.In מעבד מזון או באמצעות מיקסר חשמלי וקערה גדולה, לשלב את מחליף הביצה ומים. תהליך או שוט במשך 2 דקות, או עד עבה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
מחליף ביציםמחליף ביצים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מוסיפים את גבינת השמנת ואת תהליך או שוט עד שמנת, על 30 שניות. מקציפים את הסוכר, וניל, מיץ לימון וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
8
להעביר את הבלילה לקרום מוכן להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
9
אופים עד המרכז בקושי מתנועע כאשר המחבת הוא טפח ואת החלק העליון הוא נפוח וזהוב חום, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
בואו עוגת הגבינה להתקרר במחבת על מדף לפחות 1 שעה. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות (רצוי 24 שעות) לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי