עוגת גבינה מסקרפונה עם קרום שקדים דורשת כ 11 שעות ו-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 434 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פירורי קרקר גרהם, חמאה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מצוין. נסו עוגת גבינה מסקרפונה עם קרום שקדים, אוכמניות מסקרפונה עוגת גבינה עם קרום Amaretti, ו עוגת גבינה מסקרפונה עם קרום קשיו קלוי ורוטב קרמל פסיפלורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
Watch how to make this recipe.
2
For the crust: Preheat oven to 350 degrees F.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
Tightly wrap the outside of a 9-inch diameter springform pan with 2 3/4-inch-high sides with 3 layers of heavy-duty foil. Finely grind the almonds, cracker crumbs, and sugar in a food processor.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץ
4
Add the butter and process until moist crumbs form. Press the almond mixture onto the bottom of the prepared pan (not on the sides of the pan).
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
Bake the crust until it is set and beginning to brown, about 12 minutes. Cool. Decrease the oven temperature to 325 degrees F.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
For the filling: Using an electric mixer, beat the cream cheese, mascarpone cheese, and sugar in a large bowl until smooth, occasionally scraping down the sides of the bowl with a rubber spatula. Beat in the lemon juice and vanilla.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
Bake until the center of the cheesecake moves slightly when the pan is gently shaken, about 1 hour 5 minutes (the cake will become firm when it is cold).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
Transfer the cake to a rack; cool for 1 hour. Refrigerate until the cheesecake is cold, at least 8 hours and up to 2 days.
1
Combine the chocolate-hazelnut spread and cream in a small bowl.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)