עוגת גבינה מערבולת משמש
אם יש לכם בערך שעה ו-20 דקות לבלות במטבח, עוגת גבינה עם מערבולת משמש עשויה להיות מתכון נהדר לצמחוניות שאינן מרכיבות חלבון או אובו . מנה אחת מכילה 428 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -27 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-12 מנות. תמורת 1.34 דולר למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש מעריץ אחד. אם יש לכם שקדים טחונים, גבינת שמנת, משמשים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כקינוח במחיר סביר. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די גרוע של 26% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם עוגת גבינה עם מערבולת אוכמניות , עוגת גבינה עם מערבולת תותים ולחם בננה עם מערבולת שוקולד .
הוראות
משמנים את תחתית ודפנותיה של תבנית קפיצית בקוטר 25 ס"מ; מפזרים שקדים טחונים ומניחים בצד.
בסיר קטן, מבשלים משמשים ומים במשך 15 דקות על אש בינונית או עד שהמים כמעט נספגים והמשמשים רכים, תוך ערבוב מדי פעם. מוסיפים את קליפת הלימון ומערבבים; מצננים מעט.
מעבירים לבלנדר; מכסים וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה ומניחים בצד.
בקערה גדולה, טורפים את גבינת השמנת, הסוכר והקמח עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים פנימה את השמנת המתוקה רק עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים כוס אחת לתוך משמשים מרוסקים; מניחים בצד.
יוצקים את התערובת הנותרת לתבנית המוכנה. מפזרים חצי כפית של תערובת משמש מעל המילוי.
חותכים את המילוי בעזרת סכין כדי לערבב את תערובת המשמשים.
מניחים את התבנית על תבנית אפייה.
אפו ב-175 מעלות צלזיוס במשך 50-55 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב. קררו על רשת צינון במשך 10 דקות. העבירו בזהירות סכין מסביב לשולי התבנית כדי לשחרר. קררו עוד שעה.
בסיר קטן, חממו את הריבה. סחטו דרך מסננת (הסירו את העיסה).
מורחים מעל עוגת הגבינה. מקררים למשך הלילה.
מקשטים בקצפת ושקדים פרוסים. מקררים שאריות.