עוגת גבינה עם קרמל ותפוחים
עוגת גבינה עם קרמל היא עוגת גבינה צמחוני ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. אם יש לך קינמון טחון, פירורי קרקר גרהם, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם חמאת קרמל בטבילה עבור # SundaySupper מסיבת תפוחים סתיו, עוגת גבינה עם תפוח קרמל, ו עוגת גבינה עם תפוח קרמל.
הוראות
כדי להכין את הקרום, לשלב את הראשון 3 מרכיבים בקערה; לזרוק עם מזלג עד לח. הקש תערובת בקלילות לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ מצופה ספריי בישול.
הסר מהתנור; מגניב על מתלה חוט. לעטוף מחוץ למחבת עם שכבה כפולה של נייר כסף. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
כדי להכין עוגת גבינה, במקום 1 3/4 כוסות סוכר הבא 7 מרכיבים (באמצעות גבינת שמנת ללא שומן) במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם; תהליך עד מעורבב.
יוצקים תערובת גבינה למחבת מוכנה.
מניחים מחבת springform במחבת קלייה גדולה; מוסיפים מים חמים למחבת גדולה לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 1 שעה או עד צ ' יזקייק סנטר בקושי זז כאשר פאן הוא נגע.
הסר מהתנור; תן לעמוד באמבט מים 10 דקות. תריץ סכין מסביב לקצה החיצוני של עוגת הגבינה.
הסר מחבת מאמבט מים; מגניב על מתלה חוט לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
כדי להכין ציפוי, לשלב 1/3 כוס סוכר, 3 כפות מים, ומיץ לימון בסיר קטן, כבד; לבשל מעל חום בינוני גבוה עד הסוכר מתמוסס, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים 4 דקות או עד הזהב (לא לערבב).
מוסיפים חמאה למחבת; מערבבים בעדינות עד שהחמאה נמסה. מוסיפים חצי-חצי. מגניב במקצת.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף תפוח למחבת; לטגן 5 דקות או עד השחמה קלה. מערבבים בתערובת סוכר ואגוז מוסקט.
מגישים ציפוי עם עוגת גבינה.