עוגת גבינה עם שוקולד דובדבן
עוגת גבינה עם דובדבנים עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. מתאים ל-45 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו סוכר, מרגרינה, שוקולד חצי מתוק של בייקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד דובדבן, עוגת גבינה עם שוקולד דובדבן, ו עוגת גבינה עם שוקולד-דובדבן.
הוראות
תערובות, מרגרינה, סוכר ומים בקערה בינונית עם מזלג עד פירורים רטובים היטב. לחץ בחוזקה על החלק התחתון ו 2 אינץ 'למעלה בצד של מחבת springform 9 אינץ'.
מורחים תוכן של נרתיק פירות 1 על החלק התחתון של הקרום.
יוצקים חלב לקערת ערבוב בינונית.
מתערבב; להכות עם מיקסר על מהירות נמוכה עד מעורבב. הכה במהירות בינונית 3 דקות. (מילוי יהיה עבה.)
הסר תערובת מילוי כוס 1; להתמזג עם שוקולד נמס.
מוסיפים לתערובת המילוי הנותרת; מערבבים היטב. כף לקרום. למעלה עם התוכן של נרתיק פירות שנותר.
מקררים לפחות 1-1 / 2 שעות או עד המשרד. כדי לשרת, להפעיל סכין קטנה או מרית סביב הצד של המחבת כדי לשחרר את הקרום; להסיר את הצד של המחבת.