קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות45
ציון בריאות0
מגזין

עוגת גבינה עם שוקולד דובדבן

עוגת גבינה עם שוקולד דובדבן
עוגת גבינה עם דובדבנים עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. מתאים ל-45 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו סוכר, מרגרינה, שוקולד חצי מתוק של בייקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד דובדבן, עוגת גבינה עם שוקולד דובדבן, ו עוגת גבינה עם שוקולד-דובדבן.

הוראות

1
מערבבים קרום
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2
תערובות, מרגרינה, סוכר ומים בקערה בינונית עם מזלג עד פירורים רטובים היטב. לחץ בחוזקה על החלק התחתון ו 2 אינץ 'למעלה בצד של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מורחים תוכן של נרתיק פירות 1 על החלק התחתון של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
4
יוצקים חלב לקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
הוספת מילוי
6
מתערבב; להכות עם מיקסר על מהירות נמוכה עד מעורבב. הכה במהירות בינונית 3 דקות. (מילוי יהיה עבה.)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
הסר תערובת מילוי כוס 1; להתמזג עם שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
8
מוסיפים לתערובת המילוי הנותרת; מערבבים היטב. כף לקרום. למעלה עם התוכן של נרתיק פירות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
9
מקררים לפחות 1-1 / 2 שעות או עד המשרד. כדי לשרת, להפעיל סכין קטנה או מרית סביב הצד של המחבת כדי לשחרר את הקרום; להסיר את הצד של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת