עוגת גבינה עם שוקולד לבן עם קומפוט אוכמניות
עוגת גבינה עם שוקולד לבן עם דומדמניות חמוציות דורשת כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 485 קלוריות. גשו לסופר וקנו קומפוט חמוציות, קצפת, ופלים משוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גבינה עם שוקולד לבן עם קומפוט ריבס, עוגת גבינה עם שוקולד לבן וחמוציות, ו עוגת גבינה עם שוקולד-חמוציות לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב וופלים שוקולד מרוסק, 2 כפות סוכר, ו 5 כפות חמאה מומסת בקערה בינונית. לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 10 1/2 אינץ', מה שהופך פירורים בטוחים מופצים באופן שווה.
אופים ב 350 במשך 8 עד 10 דקות.
מערבבים יחד שוקולד לבן ושמנת בסיר כבד על אש נמוכה עד חלקה.
מקציפים גבינת שמנת, 1/2 כוס חמאה, מלח, ונותר 1 כוס סוכר בקערה גדולה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד מעורבב, עוצר כדי לגרד את הצדדים.
להוסיף וניל, מכות עד מעורבב. להפחית את המהירות לנמוך, ולהוסיף ביצים, 2 בכל פעם, מכות רק עד מעורבב ועוצר כדי לגרד את הצדדים לאחר כל תוספת. (אל תפריז.) בהדרגה להוסיף תערובת שוקולד לבן, להכות רק עד מעורבב.
יוצקים תערובת למחבת springform; מניחים מחבת springform על גיליון אפייה.
אופים ב 350 במשך 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 ואפה 20 דקות נוספות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-250 ואפה 20 דקות נוספות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 200, ואופים 30 עד 40 דקות או עד העוגה מוגדרת סביב הצדדים וכמעט להגדיר במרכז.
הסר מתלה תיל; להפעיל סכין חדה סביב קצה המחבת כדי לשחרר. (זה יעזור למנוע פיצוח כמו עוגה מתקררת.)
בואו להתקרר לחלוטין. מכסים בניילון נצמד, ומקררים למשך 6 שעות או עד 2 ימים.
מגישים עם קומפוט דומדמניות חמוציות.
מוציאים ביצים מהמקרר, ומניחים בקערה במשך 30 דקות.
הערה: למטרות בדיקה, השתמשנו ב-Nabisco Famous Chocolate Wafers לעוגיות וופל שוקולד.