עוגת גזר
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך סודה לשתיה, קמח, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. נסו עוגת גזר עם מיץ גזר, עוגת גזר עוגה עם ציפוי גבינת שמנת אננס, ו עוגת גזר לתקוע עוגה עם זיגוג קינמון מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה. תניח בצד.
בקערה גדולה, מערבבים יחד סוכר, שמן, ביצים, וניל וחמאה. מערבבים גזר, קוקוס, וניל ואננס. בקערה נפרדת, לשלב קמח, סודה לשתייה, קינמון, ומלח; בעדינות לערבב לתוך תערובת גזר. מערבבים אגוזים קצוצים.
מורחים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במשך 55 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי.
הסר מהתנור, והנח בצד להתקרר.
בקערת ערבוב בינונית, מערבבים חמאה או מרגרינה, גבינת שמנת, וניל וממתקים סוכר. להתמזג עד שמנת. עוגת פרוסט בזמן שעדיין במחבת.