מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך סודה לשתיה, קמח, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. נסו עוגת גזר עם מיץ גזר, עוגת גזר עוגה עם ציפוי גבינת שמנת אננס, ו עוגת גזר לתקוע עוגה עם זיגוג קינמון מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד סוכר, שמן, ביצים, וניל וחמאה. מערבבים גזר, קוקוס, וניל ואננס. בקערה נפרדת, לשלב קמח, סודה לשתייה, קינמון, ומלח; בעדינות לערבב לתוך תערובת גזר. מערבבים אגוזים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
חלב-חמאה
אננס
קינמון
גזר
קוקוס
וניל
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
אגוזים
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מורחים הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
אופים במשך 55 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
5
הסר מהתנור, והנח בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
בקערת ערבוב בינונית, מערבבים חמאה או מרגרינה, גבינת שמנת, וניל וממתקים סוכר. להתמזג עד שמנת. עוגת פרוסט בזמן שעדיין במחבת.