קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

עוגת גלידה אפרסק פקאן עם רוטב קרמל

עוגת גלידה אפרסק פקאן עם רוטב קרמל
עוגת גלידת אפרסק פקאן עם רוטב קרמל עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 706 קלוריות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם תמצית vanillan, חצאי פקאן, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידת סנדלר אפרסק עם בורבון-קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°. חמאה 9 אינץ 'בקוטר מחבת springform עם 2 3/4 אינץ' - צדדים גבוהים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה מומסת בקערה בינונית עד פירורים הם לחים באופן שווה. לחץ על פירור תערובת בחוזקה על החלק התחתון ו 1 אינץ ' עד הצדדים של מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
אופים עד הקרום מוגדר וזהב חיוור, על 15 דקות. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מערבבים סוכר ו 1/2 כוס מים בסיר בינוני כבד. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום עד בינוני גבוה; להרתיח מבלי לערבב עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה מחבת מתערבלת, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהחום. בהדרגה להוסיף קרם (תערובת יהיה בועות במרץ). מערבבים על אש נמוכה עד שכל פיסות קרמל להתמוסס ורוטב הוא חלק, על 1 דקה. מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמלסיביות קרמל
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
3
בואו לעמוד עד מגניב אבל עדיין pourable, על 1 שעה.
4
טפטוף 1/4 כוס מקורר רוטב קרמל על החלק התחתון של הקרום. להקפיא עד כרמל קובע, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
5
מורחים גלידת ליטר 1 מעל קרמל בקרום.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
6
מפזרים אגוזי פקאן קצוצים על גלידה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
7
טפטוף 1/2 כוס רוטב קרמל על גלידה. להקפיא עד כרמל קובע, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
8
מורחים שאריות גלידה על פני. להקפיא עד העליון של העוגה הוא המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מסדרים חצאי פקאן ב 3 מעגלים קונצנטריים סביב החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
כל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקטכל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט
10
טפטוף 1/4 כוס רוטב קרמל על עוגה. להקפיא פאי עד קפוא מוצק, לפחות 4 שעות. (ניתן להכין 5 ימים קדימה. מכסים בחוזקה בנייר כסף; לשמור קפוא. כיסוי וצינה הנותרים רוטב קרמל.)
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
לחמם מחדש את רוטב הקרמל שנותר על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
12
חותכים סביב צד מחבת כדי לשחרר עוגה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
תן לפאי להתרכך מעט בטמפרטורת החדר, בערך 10 דקות.
14
הסר צדדים מחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מגישים עוגה עם רוטב קרמל חם.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "