עוגת דגל
עוגת הדגל יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו חלב-חמאה, אוכמניות, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו עוגת דגל, עוגת דגל, ו עוגת דגל (מתכונים דומים).
הוראות
קו 13-in. אקס-9-אין. תבנית אפייה עם נייר שעווה ושמן את הנייר; להפריש. בקערה גדולה, לשלב את ארבעת המרכיבים הראשונים; לנצח על מהירות נמוכה במשך 30 שניות. הכה על בינוני במשך 2 דקות.
אופים ב 350° במשך 35-40 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מחבת מתלה חוט כדי להתקרר לחלוטין.
להעביר עוגה ללוח עוגה מכוסה. באמצעות סכין קטנה, לחתוך 5-in. אקס-4-אין. מלבן (1/2 ב. עמוק) בפינה השמאלית העליונה של העוגה, משאיר 1/2-in. גבול לאורך קצוות העוגה. עבור פסים אדומים, לגזור 1/2-in. שורות רחבות (1/2 ב. עמוק), עוזב 1/2-in. גבול. באמצעות מזלג, להסיר בזהירות חתיכות עוגה לחתוך החוצה.
בקערה קטנה, להמיס ג ' לטין כחול ברי ב 3/4 כוס מים רותחים.
יוצקים 1/2 כוס מים קרים לתוך כוס מדידה 2 כוס; מוסיפים מספיק קוביות קרח למדוד 1-1 / 4 כוסות. מערבבים לתוך ג ' לטין עד מעובה מעט. לגרוף החוצה ולהשליך כל קוביות קרח שנותרו. אני חוזר, מכין ג ' לטין תות.
בקערה קטנה, לשלב תותים ו 1 כוס ג ' לטין תות. בקערה אחרת, לשלב אוכמניות 1 כוס ג ' לטין כחול. להכניס למקרר במשך 20 דקות או רק עד סט רך. (שמור שנותר ג ' לטין לשימוש נוסף.)
מערבבים תערובות ג ' לטין. לאט לאט לשפוך תערובת אוכמניות לתוך מלבן; תערובת תות כפית לתוך פסים.
בקערה גדולה, להכות חמאה עד רכות; לנצח את הסוכר של ממתקים וחלב עד חלקה.
הוסף קרם מרשמלו; הכה היטב עד אור ורך.
מורחים 1 כוס על הצדדים הקצה העליון של העוגה. מקררים את הציפוי שנשאר למשך 20 דקות.
חותכים חור קטן בפינת מאפה או שקית ניילון; להכניס קצה כוכב גדול. מלא את התיק בציפוי שנשאר. ציפוי צינור בין שורות של ג ' לטין תות וקצוות של עוגה. להכניס למקרר במשך 1-2 שעות או עד הג ' לטין מוגדר.