קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

עוגת דובדבנים קלאסית

עוגת דובדבנים קלאסית
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם פחיות דובדבנים, תמצית vanillan, קרום עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו עוגיות פאי דובדבנים קלאסיות.

הוראות

1
בקערה, מערבבים דובדבנים, 1 1/4 כוסות סוכר, טפיוקה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
טפיוקה.טפיוקה.
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בואו לעמוד במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם. מחממים תנור ל 191°. קו תבנית אפייה מעוטרת בנייר כסף ומניחים בשליש התחתון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
פרוש קרום עוגה אחד; העבר לצלחת פאי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
4
יוצקים מילוי. פרוש את הקרום השני וחתוך לרצועות 3/4 אינץ ' עם סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מניחים חצי רצועות בצק על פני העוגה, מרווחים באופן שווה. סדר רצועות שנותרו בכיוון ההפוך על גבי הראשון, הרמת רצועות ואריגה כדי ליצור סריג. לחץ מסתיים לקצה של קרום תחתון; trim overhang. בקערה, להקציף ביצה עם 1 כפית. מים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מברשת מעל הקרום; מפזרים הנותרים 1 כפית. סוכר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
7
מניחים עוגה על תבנית אפייה בתנור ואופים עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי מבעבע, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר עוגה מסדין אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
מניחים על מתלה חוט להתקרר לפחות 1 שעה לפני חיתוך והגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה