עוגת דלעת ותבלינים מדורגת ביותר
ניתן להכין את המתכון "עוגת דלעת ותבלינים מובילה " בכשעה ו-15 דקות . מנה אחת מכילה 399 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-16 סועדים. תמורת 65 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על ידי 116 חובבי אוכל וטבחים. לכו לחנות וקנו מים, חלב חמאה, שמן קנולן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד מצוין כקינוח זול. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 53% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: בריוש עם גג בועה , חטיפי אנרגיה של תבליני דלעת וחמוציות , וקאפקייקס תבליני דלעת ללא גלוטן וללא מוצרי חלב .
הוראות
בקערה גדולה, טורפים את הדלעת, הסוכר, חלב החמאה, השמן, המים, הביצים, חלבוני הביצה והוניל עד לקבלת תערובת אחידה.
בקערה קטנה, ערבבו את הקמח, הקקאו, הקינמון, סודה לשתייה, חומר האפייה, המלח, אגוז המוסקט, הפלפל האנגלי והציפורן; הקציפו בהדרגה לתוך תערובת הדלעת עד לקבלת תערובת אחידה. הוסיפו צימוקים ושוקולד צ'יפס.
מעבירים לתבנית מחורצת בקוטר 25 ס"מ מצופה בתרסיס שמן.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 50-60 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי.
מצננים במשך 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת צינון מלא.
מגישים עם גלידה אם רוצים.