חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. והוא יספק כ 7 מנות. אם $1.18 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת דלעת חמאת תפוחים עם ציפוי Streusel יכול להיות נהדר צמחוני מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו קמח, ביצים, פקאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מאפינס דלעת תפוחים עם ציפוי Streusel, מאפינס דלעת תפוחים עם ציפוי Streusel, ו לחם דלעת חמאה חומה עם ציפוי streusel.
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מערבבים סוכר חום וקמח; לחתוך את החמאה עד מתפורר. מערבבים פקאנים קצוצים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאן
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2
יוצקים מילוי למחבת פאי מצופה קרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
אופים 50 עד 60 דקות או עד סכין מוכנס שני סנטימטרים ממרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחד
4
הסר עוגה מהתנור ומפזרים Streusel מעל מילוי עוגה . להחזיר את העוגה לתנור, לכסות את הקרום עם נייר, ואופים במשך 15 דקות נוספות. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.