מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. אם 40 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת דלעת עם רוטב קרמל עשוי להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. אם יש לכם קינמון טחון, מים, דלעת באריזה מוצקה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת קילו דלעת עם רוטב אגוזי קרמל, עוגת דלעת שיבולת שועל עם רוטב קרמל מייפל, ו סיר חרס עוגת אוכל מלאך דלעת עם רוטב קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, הקינמון, הסודה לשתיה, אגוז המוסקט והמלח. בקערה אחרת מקציפים את הביצים, הדלעת והשמן לתערובת אחידה; מוסיפים לחומרים היבשים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
דלעת
מוסקט
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מערבבים עד מעורבב היטב, על 1 דקה.
3
יוצקים לתוך 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
מתלה תיל
תנור
5
לרוטב, שלבו את הסוכר החום, הקמח והמלח בסיר קטן. מערבבים מים וחמאה; מביאים לרתיחה על אש בינונית. מרתיחים במשך 3 דקות, תוך ערבוב מתמיד.