קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת האגסים-אגוז

עוגת האגסים-אגוז
עוגת אגוזים עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 141 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. לך לחנות ותביא סוכר מגורען, ביצה, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד אגס-אגוז, אגס שוקולד מריר ועוגת אגוזים, ו טארט אגס, בינהם כחול ואגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב סוכר, אגוזי מלך, ומלח במעבד מזון מצויד מצורף להב תהליך עד אגוזים הם באופן שווה תערובת דומה קמח מחיטה מלאה, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים חמאה ותהליך עד חלקה תערובת רק מגיע יחד, על 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מוסיפים קמח וחלמון ביצה ודופק עד incorporated, כ 15 פעמים. לגרד את הצדדים של הקערה ולהמשיך דופק עד הבצק משולב באופן שווה ומחזיק יחד בחתיכות כאשר סחוט, על 15 עד 20 פולסים יותר.להפוך את הבצק על פיסת פלסטיק לעטוף וליצור דיסק שטוח. (הבצק יתפורר.) לעטוף בחוזקה להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. להתפורר הבצק הצונן למחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. באופן שווה לחץ אותו לצדדים ובתחתית באמצעות החלק התחתון של כוס מדידה טבול בקמח.קו הקרום עם רדיד אלומיניום ולמלא אותו עם שעועית יבשה או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
אופים על תבנית אפייה עד הצדדים נקבעים, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
הסר את נייר הכסף ואת שעועית ולהמשיך לאפות עד הצדדים הם זהובים ואת התחתון מוגדר, על 5 עד 10 דקות יותר. מגניב במחבת על מתלה תיל, כ -40 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°. למילוי: בינתיים, לשלב אגוזי מלך וסוכר במעבד מזון מצויד מצורף להב. דופק עד אגוזי מלך דומים קמח תירס גס והם הקרקע שווה, על 20 פולסים.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים חמאה, ביצה לבנה, ביצה, קמח, ומלח ודופק עד חלקה, כ -20 פולסים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1
אגוזי מלך מורחים באופן שווה בקרום מקורר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2
מניחים אגסים במסננת בסדר רשת מעל קערה לנקז, הזמנת המיצים. מסדרים את החלקים הארוכים והאחידים ביותר של אגס מעל המילוי (כמו חישורים בגלגל), חופפים, משאירים 1/4 אינץ ' של קצה חשוף. (יהיה לך כמה חתיכות עזבו לנשנש או להשליך.)
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
אופים טארט על תבנית אפייה עד הזהב ובוחן עוגה מוכנס למרכז יוצא נקי, על 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
מקום על מדף להתקרר.בינתיים, זן מיצי אגס שמורות דרך מסננת רשת בסדר לתוך סיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הנוזל מצטמצם על ידי 1/2, על 7 עד 10 דקות. (יהיה לך על 3 כפות של סירופ.)
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
תן מגניב מעט ולאחר מכן באופן שווה מברשת סירופ על טארט חם. (יישאר לך קצת סירופ.) לאחר טארט התקרר, לדחוף את תחתית המחבת עד לשחרר את הטארט.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
חותכים לפרוסות ומגישים עם גלידה, קצפת, או קרם fraîche.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת