עוגת האוכל של השטן עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון , 14 גרם שומן ובסך הכל 297 קלוריות . תמורת 59 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא יספק כ 20 מנות. גשו לסופר וקנו מים, קמח עוגה, מיונז ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 36 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-25 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31% , וזה לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגת אוכל שטן עם בננות מקורמלות , עוגת מלאך פוד עם ציפוי לימון ועוגת מלאכים במילוי פירות .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
קבעו מתלה באמצע התנור וחממו מראש ל-325 מעלות צלזיוס. רססו תבנית מתכת בגודל 13 על 9 אינץ' בספריי נון-סטיק, מרפדים בנייר אפייה כך שייתלה על דפנות התבנית ורססו את הקלף בספריי נון-סטיק. לְהַפְרִישׁ.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מקציפים את המים הרותחים ואבקת הקקאו יחד בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים את תערובת השמן לתערובת הקקאו והמים ומערבבים באיטיות לאיחוד. עם המיקסר על מהירות נמוכה, מוסיפים את התערובת הנוזלית לתערובת היבשה במשך 30 שניות. המשך להכות במהירות נמוכה עוד 30 שניות. עוצרים ומגרדים את דפנות הקערה. ממשיכים להקציף במהירות נמוכה עד שהבלילה חלקה, 10 עד 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה ואופים עד שהעוגה קופצת בחזרה בלחיצה ומגיעה לטמפרטורה פנימית של 205 מעלות פרנהייט, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מצננים בתבנית על רשת למשך 30 דקות, ולאחר מכן מוציאים את העוגה מהתבנית ומצננים לחלוטין לפני ההקפאה, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מקציפים את החמאה והמיונז בקערה של מערבל סטנד עם חיבור ההנעה, בגובה גבוה, עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית, 3 עד 4 דקות. כשהמיקסר במצב נמוך, מוסיפים לאט את השוקולד המומס. ממשיכים לערבב במהירות נמוכה עד שכל השוקולד נטמע, מפסיקים לגרד את דפנות הקערה לפי הצורך.