עוגת זוקיני זנגביל
קישואים זנגביל דורש על 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זה מושלם עבור חג המולד. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם דבשה, ציפורן טחון, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו פנקייק זנגביל זוקיני, עוגיות זנגביל M & M ברים עם זנגביל מ '& מ ' חמאה, ו בית זנגביל (בתי זנגביל מיני) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). תרסיס 2 9x5 אינץ ' מחבתות כיכר עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הסוכר החום, המולסה, שמן צמחי, יוגורט וניל וביצים עד לשלב ביסודיות. מערבבים את הקינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, ציפורן, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח. מערבבים בעדינות את הקישואים הקרועים ומערבבים את הקמח.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות כיכר מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד כיכרות הם השחמה קפיצי למגע, 50 עד 60 דקות. קיסם מוכנס לתוך מרכז כיכר צריך לצאת נקי. לאפשר מגניב מחבתות במשך כ 10 דקות לפני הסרת כדי לסיים קירור על מדפים.