קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת זנגביל עם עוגת גבינה קווארק

עוגת זנגביל עם עוגת גבינה קווארק
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 339 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם חלב, גבינת שמנת, יוגורט חלב מלא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם זנגביל, עוגת גבינה עם זנגביל, ו עוגת גבינה עם זנגביל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 27
2
לרסס מחבת springform 6 אינץ ' עם תרסיס שמן צמחי. לעטוף את החלק החיצוני של המחבת בחוזקה בנייר כסף ולהגדיר אותו במחבת קלייה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
3
בקערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את גבינת שמנת וסוכר במהירות בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4
הוסף את הקווארק והכה רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את החלמונים ביצה וחלמון, אחד בכל פעם, פועם היטב בין תוספות. הכה בcointreau.
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים את התערובת למחבת מוכנה.
7
הוסף מספיק מים חמים למחבת הצלייה כדי להגיע עד חצי הדרך במעלה הצד של מחבת המעיין.
מרכיבים שתצטרך
8
אופים בערך 1 שעה ו 15 דקות, עד עוגת הגבינה הוא מעט jiggly במרכז ולהגדיר סביב הקצה.
9
הסר אותו מהאמבט מים ולהפעיל סכין סביב קצה העוגה כדי לאפשר לו להתיישב במחבת כפי שהוא מתקרר. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
10
מחממים התנור ל 35
11
חמאה וקמח מחבת עוגה 6 אינץ'. בקערה קטנה, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה, תבלינים טחונים ומלח. בקערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את הסוכר החום עם ביצה חלמון ביצה במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך. בקערה בטוחה למיקרוגל, ממיסים את החמאה בחלב. מערבבים את המולסה, זנגביל טרי וניל. ב 3 תוספות לסירוגין, להכות את החומרים יבשים ורטובים לתוך תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
12
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה ואופים בשליש התחתון של התנור במשך 35 עד 40 דקות, עד קפיץ.
13
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך 20 דקות, ואז להפוך את העוגה על מתלה. הפעל אותו בצד ימין למעלה ולתת מגניב לחלוטין.
14
באמצעות סכין משונן, בזהירות לחתוך את החלק העליון מעוגל של עוגת זנגביל כדי להפוך אותו ברמה. הפוך את העוגה (לחתוך בצד למטה) על עוגת הגבינה.
15
מניחים צלחת על מחבת העוגה. מחזיק הן את הצלחת ומחבת, להפוך את העוגה כולה על הצלחת.
16
הסר את הטבעת, ואז בזהירות להרים את תחתית המחבת.
17
מקשטים עם פרוסות קומקווט מסוכרות ומגישים צונן.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה0חתיכות טופי הית' ברקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת שמנת, מרוכךגבינת שמנת, מרוכך1כף. חומץ ביין אדוםשמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה1כף. חומץ ביין אדוםעוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות3largesחלמוניםחלמונים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר טרי מגורד דקג'ינג'ר טרי מגורד דק1חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע8שרימפס וורידיםקומקווט מסוכר בסירופ, פרוס, לקישוטקומקווט מסוכר בסירופ, פרוס, לקישוט1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהירסוכר חום בהיר0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר12 אונקיות קווארק או יוגורט חלב מלא בסגנון יווני12 אונקיות קווארק או יוגורט חלב מלא בסגנון יווני591 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך11 כף אורגנו מיובשמולסה לא מאובטחתמולסה לא מאובטחת1אוראו ממולאים כפוליםתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור0חתיכות טופי הית' ברפלפל לבן טחון טריפלפל לבן טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת11 כף אורגנו מיובשקואנטרו או ברנדי תפוזים אחרקואנטרו או ברנדי תפוזים אחר