עוגת זנגביל עם עוגת גבינה קווארק
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 339 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם חלב, גבינת שמנת, יוגורט חלב מלא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם זנגביל, עוגת גבינה עם זנגביל, ו עוגת גבינה עם זנגביל.
הוראות
לרסס מחבת springform 6 אינץ ' עם תרסיס שמן צמחי. לעטוף את החלק החיצוני של המחבת בחוזקה בנייר כסף ולהגדיר אותו במחבת קלייה קטנה.
בקערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את גבינת שמנת וסוכר במהירות בינונית עד חלקה.
הוסף את הקווארק והכה רק עד מעורבב.
מוסיף את החלמונים ביצה וחלמון, אחד בכל פעם, פועם היטב בין תוספות. הכה בcointreau.
יוצקים את התערובת למחבת מוכנה.
הוסף מספיק מים חמים למחבת הצלייה כדי להגיע עד חצי הדרך במעלה הצד של מחבת המעיין.
אופים בערך 1 שעה ו 15 דקות, עד עוגת הגבינה הוא מעט jiggly במרכז ולהגדיר סביב הקצה.
הסר אותו מהאמבט מים ולהפעיל סכין סביב קצה העוגה כדי לאפשר לו להתיישב במחבת כפי שהוא מתקרר. מכסים ומקררים בין לילה.
חמאה וקמח מחבת עוגה 6 אינץ'. בקערה קטנה, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה, תבלינים טחונים ומלח. בקערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את הסוכר החום עם ביצה חלמון ביצה במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך. בקערה בטוחה למיקרוגל, ממיסים את החמאה בחלב. מערבבים את המולסה, זנגביל טרי וניל. ב 3 תוספות לסירוגין, להכות את החומרים יבשים ורטובים לתוך תערובת הביצה.
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה ואופים בשליש התחתון של התנור במשך 35 עד 40 דקות, עד קפיץ.
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך 20 דקות, ואז להפוך את העוגה על מתלה. הפעל אותו בצד ימין למעלה ולתת מגניב לחלוטין.
באמצעות סכין משונן, בזהירות לחתוך את החלק העליון מעוגל של עוגת זנגביל כדי להפוך אותו ברמה. הפוך את העוגה (לחתוך בצד למטה) על עוגת הגבינה.
מניחים צלחת על מחבת העוגה. מחזיק הן את הצלחת ומחבת, להפוך את העוגה כולה על הצלחת.
הסר את הטבעת, ואז בזהירות להרים את תחתית המחבת.
מקשטים עם פרוסות קומקווט מסוכרות ומגישים צונן.